Ceralbin page image

HIDRATÁLÓ TESTÁPOLÓ

Egy olyan hidratáló testápolót keresel, ami hatékony, nincsen erős illata, természetes összetevőkből áll, és nem okoz irritációt a bőrödnek? A Ceralbin hidratáló testápoló gyógyszerészeti minőségben készül, természetes alapanyagokat tartalmaz, a bőr mélyére hatolva fejti ki hatását.

Hidratáló testápoló az év minden napjára

Bőrünk hidratálása nagyon fontos, ugyanis ez szervezetünk külső védelmi vonala, ennek köszönhetően pedig rengetek kölcsönhatásnak ki van téve. A bőrünk az, ami közvetlenül érintkezik a hideg, vagy éppen a meleg levegővel, a nap káros sugaraival, a széllel, a különböző vegyületekkel (például takarítás, mosogatás közben, de maga a tiszta víz is szárító hatású, nem beszélve a strandok klóros vizéről). Ugye te sem szeretnéd elhanyagolni bőrödet? Egy minőségi hidratáló testápolóval segíthetsz abban, hogy bőröd hatékonyabban vegye fel a harcod mindezen elemekkel, és ne jelenjenek meg olyan problémák, mint a száraz bőr, vagy az irritáció, mert ezek kellemetlen tünetekkel járhatnak: hámlás, bőrpír, feszülő érzés, fájdalom, hegek és vérzés.

 

Hidratáló testápoló mesterséges anyagok nélkül

Szeretnéd a bőrödnek a legjobbat adni? Sokat tesz érted, megérdemli, hogy te is tegyél egy kicsit érte! Válaszd a legjobb törődést neki: a Ceralbin gyógyszerészeti tisztaságú hidratáló testápolóját! A Ceralbin termékcsaládot egy magyar gyógyszerész fejlesztette ki, amikor megelégelte, hogy újszülött kislánya számára nem talál megfelelő krémeket, olyanokat, amik nem tartalmaznak mindenféle mesterséges alapanyagot, így nem irritálják a bőrt, és nem okoznak allergiás reakciót. A Ceralbin krémek, kenőcsök, fürdőkrémek kizárólag gyógyszertári tisztaságú alapanyagokat tartalmaznak, amik mellékhatások nélkül, hatékonyan táplálják, és védik a bőrt. A Ceralbin hidratáló testápolót itt találod!

 

Hidratáló testápoló természetes összetevőkből

A ceralbin hidratáló testápoló kizárólag természetes összetevőkből áll, mesterséges színezék sincsen benne, ennek ellenére mesés illata van- olyan amilyennek a természet megalkotta. A fő összetevője a tisztított hipoallergén gyapjúzsír, aminek köszönhetően a bőr mély rétegeibe hatolva tudja kifejteni puhító, hidratáló hatását- így sokkal hatékonyabban alkalmazható, mint más vizes, olajos készítmények. Az urea vízmegkötő vegyületnek köszönhetően visszaállítja a bőr megfelelő vízháztartását, ami fontos a száraz bőr elkerülésének a szempontjából. A dobozban található még napraforgóolaj és a méhviasz is, amik szintén remek tulajdonságokkal bírnak bőrápolás szempontjából, így szinten hozzájárulnak a bőr rugalmasságának és hidratáltságának fenntartásához.

 

Hidratáló testápoló az egész családnak

A ceralbin hidratáló testápoló a bőröd legjobb barátja lesz, puhává és tündöklővé varázsolja azt. Mivel nem tartalmaz semmiféle illatanyagot, csupán a benne található természetes alapanyagok illata érződik nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is tökéletes. Gyógyszertári minősége miatt pedig a legkisebbek bőrének ápolására is alkalmaz. Érzékenybőrűek is használhatják, ugyanis a ceralbin hidratáló testápoló mindenféle mesterséges adalékoktól mentes, nem okoz irritációt. Beszerezhető a megjelölt gyógyszertárakban és a webáruházunkban.