Ceralbin page image

Történetünk

A környezetünkkel szemben a bőrünk az első védelmi vonalunk, és ha sérül a hidratáltsága, azaz csökken a bőr lipidrétege, akkor a bőrünk szárazzá válik. A száraz bőr pedig sérülékenyebb, gyakrabban léphet fel rajta irritáció, és az sem ritka, hogy gyulladás, vagy akár bakteriális, gombás fertőzések is megtámadhatják. Ezért a száraz bőr kezelésére fokozottan oda kell figyelni. Ebben segít Önnek a Ceralbin termékcsalád.

 

MINDENNAPOS GONDOSKODÁS A BŐRÜNK ÖRÖMÉRE

„Kezdetektől fogva egy olyan kozmetikai termékcsalád kifejlesztéséről álmodtunk, mely innovatív, egyedi textúrájának köszönhetően hozzájárulhat a bőrünk mindennapos, tudatos ápolásához. Hosszas kísérletezések során végül megtaláltuk a lehető legjobb egyensúlyt termékeink minősége, természetessége, hatékonysága és gyengédsége között.

A formula összeállításánál elsődleges célunk volt, hogy a bőrbarát, természetes eredetű összetevőket helyezzük előtérbe, hiszen a természet tele van értékes anyagokkal, melyek jótékony hatással vannak bőrünkre. Gyógyszerészi szaktudásunknak köszönhetően ezeket az alapanyagokat sikerült egyedi módon kombinálni, aminek köszönhetően a termékek fejlesztés során végül olyan eredmény született, melyet bátran ajánlunk a család több generációjának is, akár mindennapos használatra, a saját és a bőrünk örömére.”

 

Dr. Argay Márton gyógyszerész, a Ceralbin kozmetikumok fejlesztője

Dr. Argay Márton gyógyszerész, a Ceralbin kozmetikumok fejlesztője