Ceralbin page image

KIPRÓBÁLÁSI GARANCIA A CERALBINNÁL

Most nem kockáztat a Ceralbinnal! Ha most adja le rendelését, 30 napos kipróbálási garanciát adunk termékeinkre, így nincs mitől tartani! Élvezze a Ceralbin 100% minőségi garanciáját.

MOST 30 NAPOS KIPRÓBÁLÁSI GARANCIÁT ADUNK MINDEN CERALBIN TERMÉKRE

A Ceralbin termékei gyógyszertári minőségűek, és 90% felett természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek garantálják a bőr puhaságát és hidratáltságát.

NEM KOCKÁZTAT SEMMIT!

Amennyiben nem elégedett a választott termékkel vagy úgy érzi, hogy nem azt kapta, amit szeretett volna, akkor sincs semmi probléma, visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Nem kérdezzük miért, indoklás nélkül visszavesszük a terméket! Természetesen, örömmel vesszük, ha megindokolja a termék visszaküldésének okát, hogy ennek tudtában továbbfejleszthessünk a minőségén.

 

VÁSÁROLJA MEG MOST!

 

A termék(ek)et az átvételt követő 30 napon belül bármikor visszaküldheti nekünk és mi a teljes vételárat visszatérítjük Önnek!

Nem kell, hogy megindokolja döntését, csak jelezze ügyfélszolgálatunknál, hogy szeretné visszaküldeni és ha megkapta a visszajelzést, akkor számlázási címünkre kell visszaküldenie a termék(ek)et. Pontosabb információt ügyfélszolgáltatunk ad a visszaküldés menetéről.

A GARANCIA FELTÉTELEI:

  • a termék minimum 70%-a megtalálható a tubusban,
  • a termék doboza, csomagolása sértetlenül legyen visszaküldve,
  • a visszaszállítás költsége és felelőssége minden esetben a vevőt terheli, az ő feladata,
  • a termék visszaérkezését követő néhány napon belül visszautaljuk az Ön által kifizetett vételárat

A kipróbálási és visszavásárlási garancia nem vonatkozik a következőkre: egyéni vállalkozó, egyéni cég, gazdasági társaság, jogi személyek, jogi személyiség nélküli szervezetek, társasházak.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:

E-mail cím: info@ceralbin.hu