Ceralbin page image

KIPRÓBÁLÁSI GARANCIA A CERALBINNÁL

Ne kockáztasson! Ha most adja le rendelését, 30 napos kipróbálási garanciát adunk termékeinkre, így nincs mitől tartania! A Ceralbin 100% garanciája most az Öné.

30 napos kipróbálási garanciát adunk minden Ceralbin termékre

A Ceralbin termékei gyógyszertári minőségűek, és 90% felett természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek garantálják a bőr puhaságát és hidratáltságát.

Nem kockáztatsz semmit!

Amennyiben nem vagy elégedett a választott termékkel vagy úgy érzed nem azt kaptad amit szeretettél volna, akkor sincs semmi probléma, vissza térítjük a teljes vételárat.

Nem kérdezzük miért, indoklás nélkül vissza vesszük a terméket! Természetesen, örömmel vesszük, ha megindoklod a termék visszaküldésének okát, hogy ennek tudtában továbbfejleszhessünk minőségén.

Vásárold meg MOST! 

 

A termék(ek)et az átvételt követő 30 napon belül bármikor vissza küldheti nekünk és  mi a teljes vételárat visszatérítjük Önnek!

Nem kell hogy megindokolja döntését csak jelezze ügyfélszolgálatunknál, hogy szeretné visszaküldeni és ha megkapta a visszajelzést, akkor számlázási címünkre kell visszaküldenie a termék(ek)et. Pontosabb információt ügyfélszolgáltatunk ad majd a visszaküldés menetéről.

 

A garancia feltételei:

  • a termék minimum 70%-a megtalálható a tubusban,
  • a termék doboza, csomagolása sértetlenül legyen visszaküldve,
  • a visszaszállítás költsége és felelőssége minden esetben a vevőt terheli, az ő feladata,
  • a termék visszaérkezését követő néhány napon belül visszautaljuk az Ön által kifizetett vételárat

A kipróbálási és visszavásárlási garancia nem vonatkozik a következőkre: egyéni vállalkozó, egyéni cég, gazdasági társaság, jogi személyek, jogi személyiség nélküli szervezetek, társasházak.

 

Ügyfélszolgáltatunk elérhetősége:

E-mail cím: info@ceralbin.hu