Ceralbin page image

NYEREMÉNYJÁTÉK

Vegyél részt játékunkban, és játsz értékes nyereményünkért, amely során most egy Wellness hétvége kerül kisorsolásra!

Nincs más dolgod, mint:

 • Oldalunkon regisztrációval egybekötve vásárolni 2022.május 11-június 30. között minimum 1 db Ceralbin terméket
 • Esélyed növelheted, ha megosztod az alábbi posztot megosztod saját profilodon nyilvánosan, valamint beköveted a Ceralbin Facebook oldalát

 

Továbbá, kisorsolunk egy Ceralbin ajándékcsomagot is, amelyben az összes eddig megjelent Ceralbin terméket megtalálhatod. Ehhez nincs más dolgod, mint:

 • Kedveld a Ceralbin Facebook oldalát
 • Jelöld meg 1 ismerősödet a bejegyzés alatt, akinek ajánlanád a Ceralbint

Ezt a nyereményjátékot a Facebook és az Instagram semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. (This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook, Instagram.)

 

 1. A játék időtartama: A játék 2022.május 11-június 30. -ig tart.
 2. Sorsolás: 2022. július 1.
 3. A játék Szervezője: A Ceralbin Kft. (továbbiakban Szervező)
 4. A játék leírása: Kizárólag az a személy jogosult a játékban való részvételre, aki az alább felsorolt feltételek mindegyikét maradéktalanul teljesíti.
 5. A nyertesek száma: 1 + 1 fő kerül kisorsolásra
 6. Nyeremények: A Játékban egy 2 fő/2éjszaka részére szóló wellness hétvégét sorsulunk ki a SALIRIS RESORT SPA & KONFERENCIA HOTEL-ben félpanzós ellátással Superior Plus szobában, valamint egy Ceralbin ajándékcsomag.

A Hotelről részletesen:

A Saliris Resort Hotel Egerszalókon, Egertől 6 km távolságra található. A szálloda különlegessége a Sódomb, melyhez hasonló természeti képződmény a világon csak két helyen található, Európában pedig egyedülálló. Az 1.900 m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 17 egész évben működő kültéri és beltéri medence kap helyet.

A Saliris egy összetett fantáziaszó, jelentése sószivárvány. Utal egyrészt az Egerszalók jelképévé vált sódombra, másrészt arra a sokszínűségre melyet a Resort nyújt. Céljuk, hogy vendégeik élményekben gazdagon, pozitívan feltöltődve, a visszatérés időpontját latolgatva gondoljanak vissza látogatásukra.

A Föld bizonyos helyein az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább energia tapasztalható. Magyarországon is található több ilyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb gyógyító erejű, pozitív rezgésű helyek közé tartozik Magyarországon Egerszalók.

Ahol Ég és Föld összeér.

 

 

 1. Részvételi feltételek: A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a Játék meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a Játékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki: nem töltötte be a 18. életévét, a játék ideje alatt a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot, nem tartja be a játékszabályzatot
 2. A Játék szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A www.ceralbin.hu email üzenetben értesíti a felhasználókat a Játékról, akik részt vettek a bejegyzésben foglaltak teljesítésén, ezzel egy időben elfogadják a Játék jelen szabályzatát. A nyeremény azt a személyt illeti, aki a fenti feltételeknek megfelelt.
 3. A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Játék nyertesével email üzeneten keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.
 4. Felelősségkizárás: A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.
 5. Egyéb: A Játék szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A Maculatura Professzorok Kft. az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja. Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

 

Adatvédelmi Nyilatkozatunk: https://www.ceralbin.hu/adatvedelem.html