Ceralbin page image

GYÓGYSZERTÁRI TESTÁPOLÓ

Ha te is száraz bőrrel rendelkezel, és napi szintű küzdelmet jelent, hogy enyhítsd az ezzel a bőrtípussal járó kellemetlen tüneteket, akkor ez a gyógyszertári testápoló neked lett kitalálva! Ismerkedj meg ezzel a 100%-ban magyar fejlesztésű krémmel, mely a száraz bőr okozta panaszok megszüntetésével megváltoztatja az életedet!

A hazai gyógyszertári testápoló

A Ceralbin termékcsalád egy maximálisan magyar fejlesztésű gyógyszerészeti kozmetikum széria, melynek megalkotásánál a magas minőség és a természetes alapanyagok játszották a fő szerepet. A kollekció egyik tagja egy gyógyszertári testápoló, mely kifejezetten a száraz bőrrel küzdő felnőtteknek lett kifejlesztve. Használatával hosszútávon kiküszöbölhetőek a száraz bőr okozta kellemetlen tünetek, miközben segít a bőrnek visszaállítani a megfelelő víz-lipid egyensúlyát.

A Ceralbin gyógyszertári testápoló alkalmazása

Egyes embereknek a teljes bőrfelületen gondot okoz a szárazság, másoknál ez csak bizonyos részeket érint. Akárhol is legyen rá szükség, ez a gyógyszertári testápoló bátran alkalmazható a teljes testen, beleértve az arcbőrt is.

Mitől olyan hatásos ez a gyógyszertári testápoló?

A Ceralbin gyógyszertári testápoló összetevői között megtalálható az urea, mely egy természetes hidratáló és vízmegkötő vegyület, ez gondoskodik a megfelelő hidratáltságról és a teljesség állapotáról a bőrben.
Továbbá van még benne teljesen hipoallergén gyapjúzsír, mely nem csak lágyítja a bőrt, de javítja annak vízmegkötő képességét is.

A testápolóban található méhviasz és napraforgó olaj gondoskodnak a bőr rugalmasságának és hidratáltságának hosszútávú megőrzéséről, a hozzáadott citrus illóolaj pedig a kellemes illatot biztosítja.

 

A Ceralbin gyógyszertári testápoló szemben a drogériákban kapható testápolókkal

Talán a legnyomósabb érv, amiért inkább a gyógyszertári testápoló vásárlása felé billen a mérleg, az az, hogy maximálisan olyan összetevőkből készül, melyek nem okoznak bőrirritációt, nem váltanak ki allergiás reakciót.

A legtöbb drogériai termék nem csak természetes adalékanyagot tartalmaz, hanem színező – és illatanyagokat, sőt, gyakran csillámot is. Azoknak, akiknek a bőre kevésbé érzékeny, irritáltságra kevésbe hajlamos, ezek az adalékanyagok nem szoktak problémát okozni, így ők megtehetik, hogy csak az illat és szín alapján válasszanak az összetevők tanulmányozása helyett.

Azonban azoknak, akik gyakran küzdenek a száraz bőr tüneteivel, egy ilyen testápoló könnyen lehet, hogy többet árt, mint használ. Nekik tanácsos inkább a gyógyszertári testápoló mellett letenni a voksukat, hogy a krém valóban betölthesse a bőr ápolásában kijelölt szerepét.

Ha magadra ismertél a bőrszárazsággal küzdők tüneteinek említése kapcsán, az egy jel arra, hogy elérkezett az idő a Ceralbin gyógyszertári testápoló kipróbálására. Meglátod, a te életedet is megváltoztatja!

Rendeld meg webshopunkból, most kipróbálási garanciával: Ceralbin hidratáló testápoló!