Ceralbin page image

HIDRATÁLÓ KRÉMEK

Olyan mélyen hidratáló krémeket keresel, amik természetes összetevőkből állnak, nem okoznak allergiás reakciót a legérzékenyebb bőrön sem, és képesek a legszárazabb bőrt is mélyen táplálni, puhává varázsolni? A Ceralbin hidratáló krémek gyógyszertári minőségben készülnek, kifejezetten száraz bőr ápolására lettek kifejlesztve, természetes összetevőkkel táplálják a bőr legmélyebb rétegeit, és állítják vissza puha, egészséges állapotát.

Hidratáló krémek természetes összetevőkből

Manapság egyre népszerűbbek azok a termékeke, amik természetes összetevőkből állnak, és ez a hidratáló krémekre is igaz. A természetben olyan kincseket lehet találni, amik sokkal jobbak, hatékonyabbak, kíméletesebbek a bőrhöz, és az egész szervezethez, mint bármelyik mesterségesen előállított anyag. Ezért a Ceralbin hidratáló krémekbe természetes összetevőket kevertünk, méhviasz, gyapjúzsír, ricinusolaj, urea, mandulaolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, levendula, kamillaolaj ápolja, puhítja, hidratálja a kiszáradt, meggyengült bőrt. Már kis mennyiségben is nagyon hatékony orvosságnak bizonyulnak, ugyanis a gyapjúzsírnak köszönhetően megpuhul a bőr, és az értékes anyagok a legmélyebb rétegekbe is képesek behatolni, ott felszívódva pedig nagyon hatékonyan fejtik ki hatásukat.

 

Hidratáló krémek gyógyszertári minőségben

Olyan hidratáló krémeket szeretnél, amik biztosan nem okoznak irritációt, allergiás reakciókat? A Ceralbin készítmények azon felül is nagyon tiszták, hogy természetes összetevőkből állnak, ugyanis gyógyszerészeti környezetben, gyógyszertári minőségben készülnek el. A Ceralbin hidratáló krémeket egy magyar gyógyszerész, Dr. Argay Márton fejlesztette ki kifejezetten száraz, érzékenybőrrel rendelkezők számára. Semmi olyan mesterséges anyag nem került bele, ami árthat a bőrnek, de annál több értékes hidratáló alapanyag kapott helyett a dobozkákban. Mivel nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat ezek a hidratáló krémek, így illatmentesek, tehát az minden családtag jó szívvel használhatja. A legkisebbek bőrének ápolására is kezelhetőek, mert tényleg semmi allergént nem tartalmaznak.

 

Hidratáló krémek száraz, érzékeny bőrre

A Ceralbin hidratáló krémek kifejezetten száraz, érzékeny bőrre lettek kifejlesztve. Azonban már többféle állagban, kiszerelésben elérhetőek, így mindennapi használatra is tökéletesek, ahogyan nagyon száraz bőr gyors ápolására is. A legerősebb hidratáló krémünk kenőcs formában szerezhető be: a Ceralbin Univerzális kenőcs zsíros formulával rendelkezik, amiből egy ujjnyi rész is elég ahhoz, hogy száraz bőröd élettelteli legyen reggelre. Webáruházunkban ennek többféle kevésbé nehéz, mindennapi használatra is alkalmas változatát megtalálhatod. Csomagolásuknak köszönhetően akár napközben is használhatóak, ugyanis pumpásak, tehát praktikusan adagolhatóak. Válogass kedvezményes kínálatunkból, és csapj le a legjobb kedvezményekre!