Ceralbin page image

HIDRATÁLÓ KRÉM SZÁRAZ BŐRRE

A száraz bőr nem ritka jelenség, különösen őszi és a téli időszakban, amikor a hideg szél folyamatosan éri egyes bőrfelületeinket. Olyanoknál is jelentkezhet, akiknek egyébként nem kimondottan száraz a bőre. Ilyenkor jól jön egy hidratáló krém száraz bőrre, hogy megszüntesse a kellemetlen tüneteket, mint a viszketés, bőrpirosodás, vagy épp a hámlás.

Mi is ez a hidratáló krém száraz bőrre?

Ez a hidratáló krém száraz bőrre, amelyről ebben a cikkben szó van, a Ceralbin termékcsalád tagja. Testápolók, arc-és kézkrémek, mindenféle hidratálók megtalálhatóak a kínálatukban. Ez a cég abszolút magyar fejlesztésű, magyar kutatók és szakemberek dolgoznak a legjobb megoldásokon. A kész termékek gyógyszertári minőségű produktumok, és valódi megoldást jelenthetnek a száraz, érzékeny, sőt, még az ekcémás bőrre is.

 

Mitől olyan jó ez a hidratáló krém száraz bőrre?

A termékcsalád nagyszerűsége a természetes alapanyagokban rejlik. Mivel ez a hidratáló krém száraz bőrre lett kifejlesztve, olyan összetevőket tartalmaz, melyek elősegítik a bőr víz-lipid egyensúlyának helyreállítását. A rendszeres használatával pedig nem csak a tünetek szüntethetők meg, hanem az azokat kiváltó ok. Nem lesz több viszketés, vagy kispirosodás, sem pedig hámló bőrfelületek, vagy fájdalom.

Mit tartalmaz ez a hidratáló krém száraz bőrre?

Annak okán, hogy ez a hidratáló krém száraz bőrre lett kifejlesztve, olyan összetevők alkotják, melyek segítenek helyreállítani az érzékeny bőrt, ráadásul ezek mind maximálisan természetesek. A benne található urea egy olyan vegyület, mely a víz megkötéséért és a bőr hidratáltságáért felelős. A szervezetünk is előállítja ezt az anyagot, de sokszor épp az áll a száraz, vagy érzékeny bőr hátterében, hogy nem elég mennyiségben termelődik.

Ez a testápoló száraz bőre hipoallergén gyapjúzsírt, természetes méhviaszt és napraforgóolajat is tartalmaz – ezek mind javítják a bőr vízmegkötő képességét, így az visszanyerheti rugalmasságát. Az illatanyag pedig citromfű, amelynek kellemes aromája megnyugtatóan hat. Nincsenek benne mesterséges illatanyagok, színezék, vagy parabén.

 

Melyik termék a legjobb, ha a hidratáló krém száraz bőrre kell?

A Ceralbin család minden tagja hidratáló krém száraz bőrre, ezért a választásnál leginkább azt kell figyelembe venni, hogy mekkora felület ápolásához kell. Ha az egész test rendszeresen történő bekenése a cél, akkor érdemes egy nagyobb kiszerelésű testápoló, vagy épp a fürdőkrém mellett dönteni. Ha a száraz, vagy érzékeny bőr, esetleg az ekcémás kiütések leginkább csak a kézen, arcon jelentkeznek, akkor jó választás a Ceralbin univerzális kenőcs.

Rendeld meg most termékeinket 100%-os kipróbálási garanciával!