Ceralbin page image

HIDRATÁLÓ KRÉM KÉZRE

A Ceralbin természetes alapanyagokból álló, hidratáló, gyulladáscsökkentő készítményeinél jobb hidratáló krém kézre nem létezik. A természet erejével vesszük fel a harcot az időjárás viszontagságaival, a kézfertőtlenítők maró hatásával, és a száraz bőr összes kellemetlen tünetével. Te is a legjobb hidratáló krémet keresed kezeidre, ami egész télen hű társad lesz majd? Engedd meg, hogy bemutassuk a Ceralbin készítményét!

Hidratáló krém kézre- a tökéletes mindennapi társad

Az igazság az, hogy hidratáló krém kézre mindennap kellene. A mai modern világunkban rengeteg olyan tényező van jelen, ami megnehezíti bőrünk számára a megfelelő hidratációt. Rengeteg különböző kemikália, mesterséges anyaggal érintkezik a kezünk, ami nem feltétlenül van rá jó hatással. Már maga a gyakori kézmosás is kiszáríthatja a kezünket, és akkor még nem is beszéltünk az erős kézfertőtlenítő szerekről, mosogatószerről, takarítószerekről. A kezünk van a legtöbb káros hatásnak kitéve, hiszen mindent ezzel csinálunk. Háláld meg kezeidnek ezt, és hidratáld mindennap, hogy selymes, puha maradjon a bőröd! Egy hidratáló krém kézre minden nap jól fog jönni!

 

Téli hidratáló krém kézre

Télen különösen oda kell figyelnünk kezünk hidratálására, hiszen ilyenkor a kinti hideg, szeles idő, és a benti száraz levegő könnyen kiszáríthatja. A Ceralbin univerzális kenőcse tökéletes téli hidratáló krém kézre. Nemcsak kezeli a kézszárazság olyan kellemetlen tüneteit, mint a viszketés, hámlás, bőrpír, apró sebek, vérzés, hanem segít a megelőzésének kialakulásában is. Olyan nagyszerű természetes összetevőket tartalmaz, amik a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva állítják vissza a megfelelő vízháztartást, így mélyen hidratálják a bőrt.

 

Miért ez a legjobb hidratáló krém kézre?

A Ceralbin univerzális kenőcse, nem egy egyszerű víz alapú készítmény, hanem egy zsíros alapú kenőcs. Ez azt jelenti, hogy jóval sűrűbb, mint egy átlagos kézkrém, ennek köszönhetően kevesebb is elég belőle, illetve sokkal hatékonyabb is. Ez a hidratáló krém kézre úgy lett kifejlesztve, hogy az extrém bőrszárazságot is gyorsan orvosolja. Egyetlen tégelybe beletettünk minden olyan összetevőt, ami segít selymessé varázsolni a bőrt, ezért ez a legjobb hidratáló krém kézre. Lássuk mit tartalmaz!

 

Természetes hidratáló krém kézre

A Ceralbin univerzális kenőcse egy teljesen természetes hidratáló krém kézre- mint minden termékünk, ez is magas minőségű természetes anyagokból készült, szívvel-lélekkel, gyógyszerészeti minőségben. A természet csodás alapanyagainak köszönhető krémünk hatékonysága. A gyapjúzsír az egyik legjobb tápláló összetevő, ami nemcsak hidratáló, hanem bőrpuhító hatásáról is ismert. Képes a bőr legmélyebb rétegébe is behatolni. Ez a hidratáló krém kézre tartalmaz még méhviaszt, ricinusolajat, napraforgó olajat, linolsavat, valamint omega zsírsavat. Ezek a természetes összetevők természetes nedvesítő, gyulladáscsökkentő, regeneráló, valamint kollagén és elasztin termelést serkentő hatással rendelkeznek.

 

Szeretnéd beszerezni a legjobb hidratáló krémet kezeidre, ami segít visszaszorítani a száraz bőr kellemetlen tüneteit, valamint selymessé varázsolnia a bőröd rövid idő alatt! IDE kattintva szerezhető be a legjobb hidratáló krém kézre!  heart