Ceralbin page image

HIDRATÁLÓ KÉZKRÉM

Hidratáló kézkrémre az év minden napján szükség lehet nemcsak télen, így a tavasz beköszöntével sem szabad megfeledkeznünk erről a mindennapos kozmetikumról. A hidratáló kézkrém segít, hogy a kezeidet ért káros hatások ne jelenjenek meg a bőrödön. A Ceralbin hidratáló kézkrém mindezt ráadásul természetes alapanyagokkal teszi.

Miért fontos a hidratáló kézkrém használata?

Sokan azt gondolják, hogy a hidratáló kézkrém használata csak télen szükséges, pedig az év 365 napján nagyon fontos jelentősége van. A kezeinkkel csinálunk mindet, fogjuk meg a kilincset, intünk a szomszédnak út közben, kapaszkodunk a metrón, nyomkodjuk a telefonunkat, majd mossuk meg erős vegyi anyagokkal a munkába beérve, többször egy nap során, mosogatunk, vagy ha csak bármit is mosunk, a kezünket mindig használjuk. Éppen ezért a kezeink, egészen pontosan a kezeinket védő bőrréteg nagyon sokszor káros hatásoknak van kitéve. Ha nem gondoskodunk róla kellő figyelemmel, rendszeres hidratáló kézkrém használatával, akkor számos kellemetlen tünetet tapasztalhatunk.

 

Hidratáló kézkrém a száraz bőr ellen

A hidratáló kézkrém rendszeres használata segíthet, hogy a száraz bőr valamennyi tünete megelőzhető legyen, valamint, ha azok már kialakultak, akkor egyszerűen és hatékonyan lehet azokat kezelni. A száraz bőr nem csak nem esztétikus, hanem olyan kellemetlen tünetekkel jár, mint a viszketés, hámlás, enyhe fájdalom, sebek kialakulása, vagy vérzés. A kezek esetében ezek különösen kellemetlenek lehetnek, hiszen annyi mindenre használjuk őket. Veled előfordult már, hogy kellemetlen volt kezet fogni, mert nem voltál büszke a bőröd állapotára? És az, hogy annyira viszketett, hogy valamilyen tevékenységet abba kellett hagynod? Hidratáló kézkrémet azért kell használnod, hogy ez elkerülhető legyen!

 

Hidratáló kézkrém a Ceralbintól

A Cearlbin egy olyan gyógyszertári minőségű, természetes alapanyagokat tartalmazó hidratáló kézkrémet ajánl neked, amiért rajongani fogsz: Ceralbin univerzális kenőcs. Mint írtuk, csupa-csupa természet alkotta dolog került bele a kézkrém tégelyébe, ami mind segít abban, hogy csodaszép, selymes bőrt varázsoljon neked. Nemcsak nagyon hatékony, ugyanis zsíros formulájának köszönhetően képes a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolni, és ott fejteni ki a hatását. A víz bázisú krémekkel ellentétben nem párolog el, hanem hosszú ideig értékes anagyokkal táplálja a bőrt. Ráadásul a magas minőségű, gyógyszerészetileg bevizsgált anyagoknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem okoz allergiás reakciót, vagy bőrirritációt.

 

Hidratáló kézkrém természetes összetevőkből

Gyapjúzsír, méhviasz, ricinusolaj, omega zsísav- hidratáló kézkrémünk csodás összetevői, amit mind-mind a természetből nyertünk, és amik mind-mind azért dolgoznak, hogy puhább, élettel telibb legyen a kéz bőröd. A gyapjúzsírnak köszönhetően ez a hidratáló kenőcs nemcsak felületi szépítést végez, hanem valóban bőrpuhító hatású, mélyre hatol a bőrben. A ricinusolaj kondicionálja, nedvesíti a bőrt, és segít a gyulladás csökkentésében is, valamint a kollagén és elasztin termelés serkentésével hidratáltabbá varázsolja a bőrt a kezeiden.

 

Rendeld meg ITT hidratáló kézkrémünket , és ápold kezeidet úgy, ahogyan megérdemlik!