Ceralbin page image

HIDRATÁLÓ BŐRÁPOLÓ KRÉM

Természetes, mindenféle mesterséges összetevőktől mentes, gyógyszertári minőségű, kellemes illatú, lágy tapintású, hatékony, segít a száraz bőr kellemetlen tüneteinek legyőzésében- ilyen egy tökéletes hidratáló bőrápoló krém!

Hidratáló bőrápoló krém természetes összetevőkkel

Napjainkban egyre felkapottabb a természetesség. A bio, és mindenféle zöld matricával ellátott hidratáló bőrápoló krémek egyre kelendőbbek, és ennek mi is nagyon örülünk, ugyanis a Ceralbin termékek esetében is az egyik kulcsmondat a természetesség. Készítményeink olyan csodás természetes összetevőkkel vannak telis-tele, amik segítik a bőr ápolását. Méhviasz, gyapjúzsír, ricinusolaj, urea, mandulaolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, levendula, kamillaolaj- csupán néhány krémjeink főbb alapanyagai közül, amik mind a bőrrel való csodás hatásukról ismertek. A hidratáló bőrápoló krémjeink természetes alapanyagai a bőr legmélyebb rétegeibe hatolnak, és ott fejtik ki hatásukat, töltik meg a bőrt értékes tápanyagokkal, hogy az ragyoghasson.

 

Hidratáló bőrápoló krém többféle textúrában

Egy hidratáló bőrápoló krém esetében nagyon sok fontos kritérium van, aminek meg kell felelnie ahhoz, hogy a kosárba, majd a bőrünkre kerülhessen. Az egyik ilyen kiemelkedő a textúra. Vannak, akik a könnyed krémeket szeretik, és vannak, akik jobban szeretik a nehéz típusokat. A Ceralbin termékpalettáján mindkettő típusból lehet találni. Az Univerzális kenőcs zsíros formulával rendelkezik, amiből egy apró kis kenés is elég ahhoz, hogy a száraz bőröd élettel teli legyen reggelre. Zsíros formulájának köszönhetően nagyon hatékonyan veszi fel a harcot a száraz bőr tüneteivel. Ceralbin omega zsírsavas testkrém viszont sokkal lágyabb textúrával rendelkezik, így akár napközben is használható.

 

Hidratáló bőrápoló krém száraz bőrre a legjobb megoldás

Olyan hidratáló bőrápoló krémet keresel, ami megfelelő száraz bőr kezelésére is? A Ceralbin készítményei tökéletesek lesznek számodra! A drogériák polcain található hidratáló bőrápoló krémekről általánosan elmondható, hogy vízbázisúak, amik sajnos nem megfelelőek a száraz bőr kezelésére. Azonban a Ceralbin termékpalettáján található hidratáló bőrápoló krémek nem ezen az elven működnek, az olajalapú termékek tökéletesek a száraz bőr kezelésére. Több termékünk is kifejezetten a zsáraz bőr kezelésére lett kifejlesztve, Univerzális zsíros krémünk a legjobb megoldás azoknak, akiknek száraz, érzékeny a bőrük. A méhviasz és gyapjúzsír segít, hogy a bőr legmélyebb rétegeibe tudjon hatolni, és ott visszaállítani a bőr nedvességtartalmát.

 

Hidratáló bőrápoló krém gyógyszertári minőségben

A Ceralbin krémeket egy magyar gyógyszerész, Dr. Argay Márton fejlesztette ki. Azóta is gyógyszertári minőségben, gyógyszerészeti alapanyagokból, gyógyszerészeti körülmények között történik az előállításuk. Bízhatsz benne, hogy semmi olyan mesterséges szer nem kerül ezekbe a hidratáló bőrápoló krémekbe, ami nem oda való. Azonban annál több belevaló értékes, természetes ápoló van az üvegcsékbe zárva.

 

Hidratáló bőrápoló krémeinket webáruházunkból is megrendelheted, vagy ezekben a gyógyszertárakban is beszerezheted!