Ceralbin page image

HIDRATÁLÓ ARCKRÉM

Most, hogy beköszöntöttek a hidegebb idők, a hűvös szél bizony azok bőrét is kikezdi, kiszárítja, akik egyébként nem küzdenek ezzel állandóan. Szerencsére van hatékony megoldás: a Ceralbin hidratáló arckrém, ami újra puhává és selymessé varázsolja bőröd!

Hidratáló arckrém érzékeny és nagyon száraz bőrre

A nagyon száraz, vagy érzékeny bőr viszket, bepirosodik, kirepedezik, sőt, könnyen vérzik is, így aztán rengeteg törődést igényel. A Ceralbin hidratáló arckrém család megnyugvást hoz a bőrszárazság okozta gyötrelmekre, rendszeres használatával pedig teljesen megszüntethető a probléma.

A Ceralbin univerzális kenőcs rendkívül hatékonyan veszi fel a harcot a bőrszárazság ellen, és bátran használható a kézfejen, az arcon, vagy ahol a száraz bőr gondot okoz.

Ugyancsak nagyon hatásos az univerzális kenőcs mellett a hidratáló arckrém család egy másik tagja, a fürdőkrém. Ez a termék gyengéden ápolja fürdés közben a kiszáradt, érzékeny bőrfelületet, segít visszanyerni annak selymességét.

Mitől olyan hatásos ez a hidratáló arckrém?

Mi, a Ceralbin hidratáló arckrém termékcsalád egy magyar fejlesztésű cég, amely gyógyszertári minőségű produktumokat állít elő, kizárólag természetes, ellenőrzött anyagokból. Egyetlen termék sem tartalmaz mesterséges összetevőket, aromákat vagy színezéket.

A hidratáló arckrém összetevői között ricinusolajat lehet találni, ami rugalmasabbá teszi a bőrt, valamint hipoallergén gyapjúzsírt, mely segít javítani a bőr vízmegkötő képességét, akárcsak a méhviasz. A méhviasz roppant fontos alkotóeleme a termékeknek, hiszen egy olyan vegyület, amely segít megóvni bőrünket a kiszáradástól.

Eme hidratáló arckrém hosszútávú használata nem csak a tüneteket enyhíti, hanem segít a bőr víz-lipid egyensúlyának helyreállításában, ennélfogva magát a kiváltó okot szünteti meg.

Hidratáló arckrém mindenkinek

Ez a hidratáló arckrém termékcsalád nem csupán a hölgyek számára készíti a termékeit. Ezeket akár az egész család használhatja, bárki, akinek az érzékeny, vagy éppen nagyon száraz bőre megnehezíti a mindennapok menetét. Különösen ajánlatos a használata a téli időszakban, amikor az arcbőrnek a hideg miatt nagy szüksége van egy kis támogatásra, hogy puha és rugalmas maradhasson.

Ha hatékony hidratáló arckrémet szeretnél, akkor válaszd a Ceralbin termékeit: Irány a webshop!