Ceralbin page image

HIDRATÁLÓ AJAKÁPOLÓ

Természetesség, ápolás, kellemes illat. Mi más kell még, amivel egy hidratáló ajakápolónak rendelkeznie kell? A Ceralbin hidratáló ajakápolója nemcsak segít megőrizni ajkaid puhaságát, hanem szárazság, repedezettség esetében is nagyon hatékonyan bevethető.

Hidratáló ajakápoló természetes összetevőkkel

A Ceralbin termékcsalád minden egyes tagja kizárólag magas minőségű, bevizsgált, természetes alapanyagokat, hatóanyagokat tartalmaz. Számunkra kiemelten fontos, hogy csakis olyan anyagok kerüljenek a termékekbe, amik teljesen biztonságosak, és nagyon hatékonyak. Hidratáló ajakápolónk esetében is ez volt a főszempont. Így született meg a hidratáló krémek, hidratáló fürdőkrém után a Ceralbin kamillás-vaníliás ajakbalzsam csupa-csupa természetes alapanyaggal. A hidratáló ajakápoló tartalmaz ricinus- és mandulaolajat, ami nagyban hozzájárul a hidratáló hatáshoz, ahogyan a kakaóvaj is, sőt a kamillának köszönhetően gyulladáscsökkentő is, finom illatát pedig a vaníliának köszönheti. A hidratáló ajakápoló természetes alapanyagainak köszönhet a szuper hatását.

 

Hidratáló ajakápoló száraz ajkakhoz

Sajnos nagyon sokak küzdenek a száraz ajkak problémájával, ami nemcsak esztétikailag nem szép, hanem kellemetlen tünetekkel is járhat. Ha száraz az ajkad, akkor biztosan te is megtapasztaltad már, hogy nem emelhetsz le akármilyen ajakápolót a polcról, hiszen egyes készítmények még a problémát is fokozhatják, nem, hogy nem oldják meg. A Ceralbin hidratáló ajakápolója nagyon hatékonyan alkalmazható megelőző céllal, és száradt, repedezett ajkak esetében is. A gyógyszertári minőségű természetes alapanyagainak köszönhetően nagyon gyorsan segítséget nyújt. A szélfújta ajkakra is tökéletes választás.

 

Hidratáló ajakápoló mindenkinek

Hidratáló ajakápolónkat nemcsak azoknak ajánljuk, akiknek nagyon száraz az ajkuk, hanem azoknak is, akik szeretnék ápolni, hidratálni, megelőzni a kiszáradást. A hideg téli napokon, vagy a nap káros sugarai ellen érdemes még időben fellépni, és még akkor cselekedni, amikor nem jelentkezik az ajkak kiszáradása. A Ceralbin hidratáló ajakápoló hatására ajkaid rögtön puhák, fényesek leszenek, a vaníliás illatot pedig imádni fogod. Ezt a készítményt nemcsak nőknek ajánljuk, hanem férfiaknak és gyerekeknek is. Mivel kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz a készítmény gyerekek is nyugodtan alkalmazhatják. Az univerzális, semleges összetevők miatt, pedig férfiaknak is ugyanolyan jó, mint nőknek, ugyanis tévedés azt gondolni, hogy a férfiaknak nem kell ápolni, hidratálni bőrüket, ajkukat.

 

Hidratáló ajakápoló használata

A Ceralbin hidratáló ajakápolót egy praktikus kiszerelésű tégelybe helyeztük, ami minden táskában elfér, így támogatva a mindennapos használatot. Akár naponta többször is lehet alkalmazni, ahányszor csak szükségét érezzük. Nagyon száraz repedezett ajkak esetében érdemes napszakonként többször is felkenni, amennyiben csak megelőzni szeretnénk az ajkak kiszáradását, akkor napi 1-2 alkalom is elég lehet.

A Hidratáló ajakápolót ITT szerezheted be!