Ceralbin page image

HÁMLÓ BŐR KEZELÉSE

Száraz, hámló bőr kezelése? Tudjuk a megoldást! A kiszáradt, hámló bőr kezelése nem egyszerű, de ha megfelelő eljárásokat, készítményeket használsz, akkor szinte varázsütés szerűén el fognak múlni a száraz bőr tünetei, és bőröd újra sima, puha, táplált lesz. Hogyan csináld? Mutatjuk a hámló bőr kezelésének a legjobb módját!

A hámló bőr kezelése nagyon fontos

A hámló bőr kezelése kiemelten fontos, ugyanis ez a kiszáradt bőr első tünete. Ha ezt nem elég gondosan kezeljük, akkor ezt csak a súlyosabb tünetek sora fogja követni, mint az intenzív viszketés, egyre erőteljesebb hámlás, emiatt megjelenő apró sebek, hegek, vérzés, és az ezzel együtt járó fájdalom. A száraz bőr egy nagyon gyakran előforduló probléma. Télen a hideg, illetve ezzel járó tényezők miatt, nyáron pedig a nap káros hatása miatt alakulhat ki, illetve olyan más tényezők is, mint a genetika, a táplálkozás, a hormonháztartás, a különböző kozmetikumok alkalmazása. Lehet az ok ekcéma, allergiás reakció is, vagy más bőrbetegség, amennyiben a hidratálás hatására nem múlik el a hámlás érdemes szakemberhez fordulni!

 

Hogyan kell kezelni a hámló bőrt?

A hámló bőr kezeléséhez először is a probléma okát kell kideríteni, azaz, hogy miért indult el a hámlás. Legtöbb esetben ezt egész egyszerűen az okozza, hogy a bőr kiszáradt, vízháztartása felborult. Ekkor a hámló őr kezelése kimerül a hidratálásban. A bőrt hidratálni kívülről is belülről is lehet. Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy a száraz hámló bőr ápolásához elég, ha különböző tápláló, hidratáló krémeket használnak. Azonban a bőr esetében is igaz a mondás: „a szépség belülről fakad”- Ahhoz hogy bőröd ne legyen dehidratált, raktárai megteljenek a szükséges mennyiségű folyadékkal a folyadék fogyasztásra is oda kell figyelni. Naponta érdemes 2-3 liter folyadékot fogyasztani, ha lehet friss, tiszta víz, esetleg ízesítésmentes gyümölcstea formájában.

 

Hámló bőr kezelése természetesen

Száraz, hámló bőr kezelése természetes módon? A Ceralbin termékei jelentik a legjobb megoldást! Argay Márton gyógyszerész úgy fejlesztette ki saját maga az össze terméket, hogy kizárólag természetes alapanyagok kerültek bele, méghozzá gyógyszertári minőségben. A termékek úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legtermészetessebek, és legtáplálóbbak legyenek. Olyan nagyszerű összetevőket tartalmaznak, mint a mandulaolaj, kókuszolaj, levendula, méhviasz, urea, gyapjúzsír, vagy éppen a ricinusolaj. Ezek az összetevők hatékonyak a száraz, hámló bőr kezelésében.

 

Ezek a legjobb termékek a hámló bőr kezelésére

A Ceralbin termékcsaládjában több olyan termék is megtalálható, ami nagyszerű megoldásként szolgál a száraz, hámló bőr kezelése esetében. Sok esetben a bőr szárazságát az okozza, hogy nem megfelelő kozmetikumokat használsz, tipikusan a szappan is rossz hatással van a bőre, a hogyan a nagyon meleg víz is. Ápold a bőrödet már a zuhany alatt a Ceralbin tisztító és tápláló hatású fürdőkrémjével, majd a tisztálkodás után használd a kifejezetten száraz bőrre kifejlesztett hidratáló testápolót. Ha nap közben gyors segítségre lenne szükséged, akkor vidd magaddal az univerzális kenőcsünket.

 

Sosem volt még ilyen egyszerű a száraz, hámló bőr kezelése, mint a Ceralbin termékekkel! A Webáruházban mindent beszerezhetsz, ami ragyogó bőrödhöz kell!