Ceralbin page image

GYÓGYSZERTÁRI HIDRATÁLÓ KRÉM

Keresed a számodra megfelelő gyógyszertári hidratáló krémet? Ha olyan paramétereket keresel, mint a minőség, a hatékonyság, a természetesség, és a kedvező ár-érték arány, akkor tudunk segíteni! A Ceralbin gyógyszertári hidratáló krémet ajánljuk a figyelmedbe, ami egyszerre megfelel a fent leírt összes paraméternek, ráadásul még az illata is kellemes.

Miért jobb a gyógyszertári hidratáló krém?

Vajon megéri gyógyszertári hidratáló krémet választani, vagy a neves márkák termékei, a drogériumok polcain is megteszik a hatásukat? Amennyiben érzékeny a bőröd, biztosan észlelted már, hogy nem mindegy, hogy melyik terméket emeled le a boltban a polcról. Tapasztaltál már te is bőrriritációt, bőrpírt, viszketést egy-egy kozmetikum használata után? Ez azért lehet, mert manapság nagyon sok termék összetevői között olyan színezőanyagokat, illatszereket, sőt nem ritkán csillámot is találhatunk, ami nincsen jó hatással a bőrünk szerkezetére. A kérdésre, hogy miért jobb a gyógyszertári hidratáló krém, tehát nagyon egyszerű a válasz: azért, mert ezek a készítmények kizárólag olyan magas minőségű lapanyagokat tartalmaznak, amik átestek a legszigorúbb vizsgálatok rostáin is. Ezért a gyógyszertári hidratáló krémek csak a legritkább esetben okoznak allergiás reakciót, kellemetlen tüneteket. Jogos a kérdés, a mi nagy valószínűséggel megfordult a fejedben, hogy akkor a sok-sok különböző logó mit sem ér a drogériában vásárolt szereken? A Vegán, Bio jelzések is bevizsgálást jelölnek, azonban nem olyan magas fokon, mint a gyógyszertári hidratáló krémek esetében. Ezeknél biztonságosabb termékek nincsenek.

 

Hatékony gyógyszertári hidratáló krém

Most, hogy megvitattuk, hogy miért érdemes gyógyszertári hidratáló krémet választani, a hagyományos drogériákban kapható termékekkel szemben, engedd meg, hogy bemutassuk neked a Ceralbin hidratáló készítményeit, amik a legmagasabb ellenőrzési szint mellett, természetes összetevőkből készülnek, gyógyszertári minőségben. Ezekben a termékekben nincsenek mesterséges adalékanyagok, káros kemikáliák, csakis a természet varázslatos hatóanyagait rejtettük az üvegcséinkbe. A termékeink olyan természetes alapanyagokat tartalmaznak, amik hatékonyan hidratálják a bőrt, és ezzel egyidőben szüntetik meg a száraz bőr kellemetlen tüneteit, köszönhetően bőrpuhító, nyugtató, gyulladáscsökkentő és vízmegkötő hatásuknak. Az alábbi kincseket rejtettük gyógyszertári hidratáló krémeinkbe: gyapjúzsír, urea, méhviasz, mandulaolaj, kókuszolaj, ricinusolaj, napraforgóolaj, citrus illóolaj, levendula, kamilla, omega zsírsav. Rengeteg olyan kifejezés szerepel a listán, ami köztudottan segít puhává varázsolni a bőrt.

 

Mire használható a gyógyszertári hidratáló krém?

Ne tévesszen meg senkit a gyógyszertári megjelölés, a gyógyszertári hidratáló krém is ugyanúgy használható, mint egy teljesen hétköznapi készítmény. Mind az arcra, mind a test más területére felvihető, akár napközben is. Sokak fejében él az a gondolat, hogy az ilyen készítményeknek kellemetlen illatuk van, de hidd el a Ceralbin készítményeknek, annak ellenére, hogy nem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat, mesés az illatuk! IDE kattintva rendeld meg gyógyszertári hidratáló krémünket, és győződj meg róla Te magad!