Ceralbin page image

GYÓGYSZERTÁRI BŐRÁPOLÓ KRÉM

Egy olyan gyógyszertári bőrápoló krémet keresel, ami amellett, hogy minőségi alapanyagokból áll, valóban hatékony is, ráadásul még az illata is kellemes? A Ceralbin termékcsalád termékeit tudjuk ajánlani!

Miért válassz gyógyszertári bőrápoló krémet?

Akiknek érzékeny a bőre, azok biztos tapasztalták már, hogy egyes krémek irritációt okozhatnak, és összességében többet használnak, mint ártanak. Ez azért van mert nagyon sok kozmetikumom manapság színező – és illatanyagokat, sőt, gyakran csillámot is tartalmaz, ezek pedig problémát okozhatnak. A gyógyszertári bőrápoló krémek legnagyobb előnye, hogy kizárólag magas minőségű, bevizsgált alapanyagot tartalmaznak, amik nem okoznak sem irritációt, sem allergiás reakciók. Bár már a drogériák polcain is megannyi különböző jelzéssel ellátott természetes alapanyagokkal rendelkező krém megtalálható, ha tényleg biztosra szeretnél menni, akkor célszerű bevizsgált gyógyszertári bőrápoló krémet választanod. Ezek nagyon biztonságosak, valamint hatásosak is, és a közhiedelemmel ellentétben az illatuk is kellemes.

 

Gyógyszertári bőrápoló krém, ami valóban hatásos

A gyógyszertári bőrápoló krémek esetében biztos lehetsz benne, hogy csakis olyan lapanyagok kerültek a termékbe, amik nem okoznak kárt a bőrödnek, nincsenek benne mesterséges kemikáliák, illóanyagok, amik esetlegesen allergiás reakciókat válthatnak ki, de azt honnan tudhatod, hogy valóban hatásosak-e ezek nélkül a mesterséges anyagok nélkül? A Ceralbin termékei olyan természetes alapanyagokat tartalmaznak, amik mind-mind hatékonyan ápolják, hidratálják a száraz bőrt, és szüntetik meg a száraz bőr kellemetlen tünetei. A mandulaolaj, kókuszolaj, ricinusolaj, napraforgóolaj, citrus illóolaj, méhviasz, levendula, kamilla, urea, gyapjúzsír, omega zsírsav-mind-mind olyan természetes alapanyag, ami megtalálható valamennyi termékünkben, és hatékonyan hozzájárul a bőr szépségének, egészségének kialakításához és megőrzéséhez.

 

Gyógyszertári bőrápoló krém a természet erejével

A Ceralbin termékei nemcsak gyógyszertári minőségű alapanyagokat tartalmaznak, hanem csupa-csupa természetes dolgokat. Egy gyógyszertári bőrápoló krém úgy az igazi, ha nemcsak gyógyszertári minőségű, hanem természet ihlette hidratáló alapanyagokat tartalmaz. Szerencsére a természetben rengeteg olyan alapanyag megtalálható, ami csodás hatással van bőrünkre. A különböző olajok köztudottan selymessé varázsolják a bőrt, miközben vannak olyan csodás növények, mint a kamilla, vagy a levendula, amik nyugtató hatásukat fejtik ki. A varázslatos urea egy természetes hidratáló és vízmegkötő vegyület, ami gondoskodik a megfelelő hidratáltságról, az egyik leggyakrabban használt kozmetikai alapanyag, a termékeinknek is egyik fő alkotóeleme. Együtt pedig varázslatos dolgokat tudnak művelni a bőröddel, próbál ki te is valamelyik termékünket, és fedezd fel a természet csodás hatását! Gyógyszertári bőrápoló krémeinket IDE kattintva tudod megtekinteni!