Ceralbin page image

EXTRA SZÁRAZ KÉZRE KRÉM

A téli időszakban bizonyosan nagyon sok mindenki szembesül azzal, hogy a szokottabbnál szárazabb a keze, esetleg kirepedezik, viszket, hámlik, apró sebek jelennek meg rajta. vagy fáj is. Ha te is ezeket észleled magadon, akkor ami neked szükséged lesz az egy extra száraz kézre krém.

Extra száraz kézre krém a megoldás a repedezett kézbőr ellen

Elkezdődött a téli időszak, amik a szokottabbnál jobban kell ügyelnünk az egészségünkre. Nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is. Szervezetünk természetes külső védelme, a bőr ápolási is legalább annyira fontos, mint a belsőleges odafigyelés, a megfelelő vitaminbevitel, egyéb egészségügyi tanácsok megfogadása. A kinti szeles idő, a benti száraz levegő, a forró víz, az erős szappanok, kézfertőtlenítő szerek nem tesznek jót kézbőröd állapotának. A koronavírus miatt nagyon gyakran mosunk kezed, használunk erős kézfertőtlenítő szereket, ami persze elengedhetetlen, ennek ellenére szárítja a bőrt. Éppen ezért kell extra száraz bőrre krém, ami visszaállítja a bőr megfelelő szerkezetét, ápol, hidratál, kezeli száraz bőr kellemetlen tüneteit, és megelőzi a még kellemetlenebbek kialakulását.

 

Extra száraz kézre krém: ezért van rá szükség

Miért fontos az extra száraz kézre krém? Azért, mert a száraz bőrnek számtalan kellemetlen tünete lehet, előrehaladott állapotban akár fájdalom is kialakulhat. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor kezeld idejében a problémát Ceralbin készítményekkel! A mosogatószer, egyéb maró hatású tisztítószer, a hideg idő mind-mind a bőr kiszáradásához vezetnek, ez pedig abban nyilvánul meg, hogy a kéz kipirosodik, kirepedezik, hámlik, előrehaladott esetben sebek, fájdalom is kialakul, ennek megelőzésében segít egy extra száraz kézre krém, ami tele van hidratáló összetevőkkel, hatékonyan és gyorsan visszaállítja a bőr vízháztartását, és puhává varázsolja azt.  A külön nagyon száraz bőr kezelésére kifejlesztett Ceralbin univerzális kenőcs egy olyan koncentrátum, amely már kis mennyiségben is képes csökkenteni a tüneteket, sűrű állagának köszönhetően.

 

Extra száraz kézre krém természetes összetevőkkel

Extra száraz kézre krém természetes összetevőkkel? A Cearbin készítményei kizárólag magas minőségű, bevizsgált természetes anyagokat tartalmaznak. Olyan csodákat érő hidratáló, bőrpuhító, a természetben megtalálható kincseket, mint a kamiallaolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, napraforgóolaj, ricinusolaj, kakaóvaj, citrus illóolaj, levendula vagy éppen a méhviasz. Ezek az anyagok a bőrbe behatolva segítenek helyre állítani a bőr egészséges szerkezetét, mélyen hidratálják azt, aminek az eredménye az egészéges, puha kézbőr lesz.

Fedezd fel természetes összetevőkből álló csodás készítményeinket Webáruházunkban, amiket imádni fog bőröd is!

 

Extra száraz kézre krém gyógyszertári minőségben

Nálunk az extra száraz kézre krém gyógyszertári minőségben készül. Kizárólag magas minőségű, bevizsgálta anyagokat használunk, hogy bőröd csakis olyan dolgokkal érintkezzen, amik megfelelőek erre a célra.

Szeresd a bőröd te is, hiszen mi is szeretjük, és mindent megteszünk épségéért, szépségéért, egészségéért! Termékeink ITT kaphatók!  heart