Ceralbin page image

EXTRA SZÁRAZ BŐRRE

Extra száraz bőrre keresel orvosságot? Unod, hogy mindig kirepedezik a bőröd, viszket, egyáltalán nem puha, a pirosságon túl, még sebek is megjelennek rajta néha. Nemcsak kellemetlen érzés, de az igazat megmondva, nem is esztétikus? Ha extra száraz bőrre keresel olyan krémet, ami nem okoz allergiás reakciókat, irritációt, és még hatékony is, akkor vess egy pillantást a Ceralbin természetes hatású hidratáló krémjeire!

Mi a megoldás extra száraz bőrre?

Amennyiben téged is érint a száraz bőr problémája, biztosak vagyunk benne, hogy minél hamarabb meg szeretnéd találni a legjobb orvosságot. Extra száraz bőr többféle betegség következményében is kialakulhat, azonban legtöbbször a nem megfelelő hidratálás, a bőr vízháztartásának a felborulása okozza a problémát. Amennyiben nem javul a kezelések ellenére sem a probléma, érdemes kivizsgáltatni a dolgot. Extra száraz bőrre sokszor csak egy megfelelő hidratáló krém kell. Nagyon sok a boltban kapható kence nem megfelelő az ilyen típusú bőrnek. Nincsenek benn olyan értékes anyagok, amik képesek lennének a vízháztartás visszaállítására, ráadásul a bennük található mesterséges anyagok csak még tovább ronthatnak a helyzeten, azzal hogy irritálják az érzékeny bőrt. Helyette érdemesebb kifejezetten extra száraz bőrre kifejlesztett természetes kozmetikumokat választani.

 

Mélyen hidratáló krém extra száraz bőrre

Extra száraz bőrre kiváló választás a Ceralbin termékcsalád termékeinek minden tagja, de amit kifejezetten ajánlunk extra hatékony orvosság gyanánt, az a Ceralbin mélyen hidratáló Univerzális kenőcse. Az Univerzális kenőcs kifejezetten extra száraz bőrre, annak helyreállítására, ápolására lett kifejlesztve. Megálmodója egy magyar gyógyszerés: Dr. Argay Márton PhD, aki minden gyógyszerészetben tanult dolgot átvitt a kozmetikumokba is. A termékek gyógyszerészeti minőségben készülnek el, magas minőségű bevizsgált anyagokból. A tégelyekbe olyan természetes alapanyagok kerülnek, amelyek a bőr legmélyebb rétegeibe is képesek behatolni, és ott fejtik ki hidratáló hatásukat.

 

A legjobb hidratáló krém extra száraz bőrre

Az száraz bőrnek rengeteg kellemetlen tünete van, de szerencsére nagyon hatékony megoldás is ellenük. A Ceralbin univerzális kenőcs nagyon hatékonyan, gyorsan veszi fel a harcot minden tünettel, ezért tökéletes megoldás extra száraz bőrre. Ez nem egy vizes alapú laza kenőcs, ami hamarabb elpárolog, mint a bőrbe hatol, hanem tömör, sűrű kenőcs, ami a bőr legmélyebb rétegeibe is képes behatolni. Olyan természetes összetevők találhatóak meg benne, mint a gyapjúzsír, mely kiváló hidratáló és bőrpuhító hatásáról ismert, a méhviasz, ami szintén hozzájárul a bőr puhává tételéhez, csakúgy, ahogyan a ricinusolaj, ami még a gyulladás csökkentésében, kollagén termelés beindulásában is segít, a napraforgó olaj pedig értékes vitaminokat juttat a bőrbe. Extra száraz bőrre a legjobb megoldás.

 

Ceralbin extra száraz bőrre

A Ceralbin termékpalettáján többféle termék is megtalálható, ami egytől egyig remekül használható extra száraz bőrre, ugyanis nem tartalmaznak mesterséges szereket, csak természetes hidratáló anyagokat, amik segítenek a bőrt újra puhává és élettel telivé varázsolni. A Cerali extra száraz bőrre kifejlesztett termékeit Webáruházunkban találod meg, vagy pedig a kijelölt patikákban.