Ceralbin page image

EXTRA SZÁRAZ BŐR ELLEN

Extra száraz bőr ellen keresel megoldást? Bemutatjuk neked a Ceralbin termékcsaládot, amik kifejezetten extra száraz bőr ellen lettek kifejlesztve, azzal a céllal, hogy a legproblémásabb, legérzékenyebb bőr kezelésére is alkalmasak legyenek. Emiatt a legjobb természetes összetevőket kevertük bele az üvegcsékbe, méghozzá gyógyszerészeti minőségben.

Hogyan lehet felvenni a harcot extra száraz bőr ellen?

Akit érint a probléma, az biztosan tudja, hogy nagyon nehéz felvenni hatékonyan a harcot extra száraz bőr ellen, azonban elengedhetetlen tenni valamit, mert nemcsak nem esztétikus, hanem sok-sok kellemetlen tünettel is együtt jár. Viszketés, bőrpír, sebek, vérzés, hámlás, és súlyos esetben még fájdalom is- neked is ismerősek ezek? Az extra száraz bőr ellen nem elég olyan hétköznapi praktikákat bevetni, mint a megfelelő vízivás, hanem hatékonyabb eszközöket is be kell vetni. Egy kifejezetten száraz bőr ellen kifejlesztett krém lehet a megoldás. De szeretnénk felhívni arra is a figyelmet, ha nem múlnak el a tünetek megfelelő hidratáló készítmények hatására sem, akkor szakemberhez kell fordulni, hiszen betegség következménye is lehet a bőr kiszáradása.

 

Milyen krémet válasszunk extra száraz bőr ellen?

Extra száraz bőr ellen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kozmetikumokat használunk. Alaposan meg kell vizsgálni, hogy milyen terméket emelünk le a boltok polcairól, sőt még jobb, ha egyenesen a gyógyszertárba fordulunk segítségért. Vannak olyan krémek, amelyek összetevői nemhogy nem javítják, hanem még rontják is a bőr állapotát. A mesterséges alapanyagok, illatanyagok, csillámporok nincsenek jó hatással az érzékeny bőrre, akár még allergiás reakciókat is okozhatnak. Extra száraz bőr ellen mindenképpen természetes alapanyagokból álló, gyulladáscsökkentő összetevőket tartalmazó krémet, kenőcsöt kell választani. A Ceralbin termékcsalád minden egyes terméke természetes összetevőkből áll, méghozzá gyógyszertári minőségben. Olyan csodás összetevőket tartalmaznak a tégelyek, amik segítenek csökkenteni a bőrszárazság okozta tüneteket, mint a bőrpír, a viszketés, a hegesedés, valamint apró sebek, ezek mellet pedig segítenek a bőr normális állapotának visszaállításában, a táplálásban.

 

Ilyen egy tökéletes készítmény extra száraz bőr ellen

Egy tökéletes készítményt keresel extra száraz bőr ellen? Akkor hagyd abba a böngészést, és nézd meg a webáruházunkat! A Ceralbin termékcsalád minden egyes tagja tökéletes száraz bőr ellen. Ugyanis olyan természetes összetevőket tartalmaznak, amik mélyen behatolnak a bőr legmélyebb részeibe, és ott fejtik ki hatásukat: nyugtatnak, táplálnak, visszaállítják a megfelelő vízháztartást, ezzel pedig rövid időn belül szüntetik meg a száraz bőrrel járó kellemetlen tüneteket és teszik ellenállhatatlanul puhává a bőrt. A krémekbe, kenőcsökbe, fürdőkrémekbe csakis gyógyszerészeti minőségű alapanyagok kerületek, ami garancia a magas minőségre. Olyan anyagokat találhatsz bennük, mint a méhviasz, gyapjúzsír, ricinusolaj, urea, citrus illóolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, napraforgó olaj, levendula, vagy éppen a kamillaolaj.

 

Extra száraz bőr ellen keresd a legjobb termékeket a webáruházunkban, vagy a megjelölt gyógyszertárakban!