Ceralbin page image

EXTRA SZÁRAZ BŐR ÁPOLÁSA

Az extra száraz bőr ápolása nem egyszerű. Ha neked is nagyon száraz a bőröd, akkor jól tudod, hogy milyen különleges törődést, extra odaadást igényel az extra száraz bőr ápolása. Ha nem megfelelően gondoskodsz róla, akkor kellemetlen problémákat okozhat. A Ceralbin termékcsalád használata mellett azonban ezektől nem kell tartanod, búcsút inthetsz a száraz, repedezett, viszkető, fájó bőrödnek!

Ezért fontos az extra száraz bőr ápolása

Akiknek ilyen bőrtípusuk van, azok biztosan jól tudják, hogy mennyire fontos kellő figyelmet, energiát fektetni az extra száraz bőr ápolására. Hiszen, ha elhanyagolják ezt, akkor szépen sorjában kellemetlenebbnél-kellemetlenebb tünetek jelentkeznek: viszketés, bőrpír, sebek, vérzés, hámlás, és súlyos esetben még fájdalom is. Nem elég, hogy a száraz bőr esztétikailag nem szép látvány, még kellemetlen tünetekkel is társul.

 

Hogyan történik az extra száraz bőr ápolása?

Az extra száraz bőr ápolása kiemelt figyelmet érdemel. Ha neked is száraz a bőröd, akkor érdemes nem az első krémet levenni a polcról a boltban, ami megtetszik, hanem külön extra száraz bőr ápolására kifejlesztett kozmetikumot választanod. A Ceralbin termékcsaládot úgy alkottuk meg, hogy pontosan az ilyen esetekben is helyt álljon, természetes, gyógyszertári minőségű összetevői hatékonyan hidratálják a bőrt, egy extra tápanyagot adnak még a legszárazabb bőrnek is.

 

Extra száraz bőr ápolása a Ceralbin eredményesen

Az extra száraz bőr ápolásakor nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy csupán a jelentkező kellemetlen tüneteket próbálják felszámolni, pedig az igazi eredmény mindezek mellett az lenne, ha hosszú távú megoldást találnának. A Ceralbin készítményei nemcsak gyors tünetei kezelést nyújtanak, hanem csodás összetevőinek köszönhetően hosszú távon is hidratáltabbá teszik a bőrödet.

 

Extra száraz bőr ápolása a Ceralbin termékcsaláddal

A Ceralbin termékcsalád kizárólag olyan magas, gyógyszertári minőségű, természetes alapanyagokat tartalmaz, amik segítséget nyújtanak a száraz bőr ápolásában. A Ceralbin hidratáló testápoló egyik fő alapanyaga az urea, ami segít megkötni a vizet, és ennek köszönhetően hidratáltabbá varázsolja a bőrt. Ezen kívül a hipoallergén gyapjúzsír, méhviasz és napraforgóolaj is segít, hogy extra száraz bőröd ápoltabb, tápláltabb legyen.

 

Termékek az extra száraz bőr ápolására

A Ceralbin termékcsaládjában között többféle extra száraz bőr ápolására alkalmas terméket is találhatsz. Ha tényleg nagyon száraz a bőröd, és ez sok kellemetlen tünettel jár, akkor javasoljuk a Ceralbin Fürdőkrémet, ami egyszerre kíméletesen tisztít és ápol, így extra száraz bőrödről már a zuhany alatt, illetve a fürdőkádban is gondoskodhatsz. Ha tényleg egy hatékony, és gyors megoldásra van szükséged a tünetek kezeléséhez, akkor a Ceralbin univerzális kenőcsöt ajánljuk, ami zsíros textúrájának köszönhetően nagyon jól hidratál. A Ceralbin hidratáló krém, pedig légies textúrájának, gyors felszívódásának köszönhetően napközben is alkalmazható.  Valamint a nagyon száraz bőr ápolása mellett a száraz ajkaink ápolása is fontos, erre is van egy különleges termékünk, a csakis természetes összetevőkből álló, csodás illatú Ceralbin kamillás-vaníliás Ajakápoló.

 

Ha extra száraz bőr ápolása, akkor hívd segítségül a Ceralbin hidratáló termékeit, amik nemcsak mindenféle mesterséges adalékoktól mentesek, hanem 100%-ig magyar termékek is.