Ceralbin page image

UNIVERZÁLIS KRÉM

A Ceralbin univerzális krém természetes összetevők gondos kiválogatása után készül, méghozzá gyógyszerészeti környezetben, magas minőségben. Hidratáló hatását az egész család élvezheti, hiszen illatanyag mentessége miatt férfiak is ápolhatják vele kirepedezett bőrüket, mivel mesterséges adalékokat nem tartalmaz, gyerekek bőrére is tökéletes!

Miért válaszd a Ceralbin univerzális krémet?

Számtalan pozitív hatását, kiemelkedő tulajdonságát felsorolhatnák készítményeinknek, de a legfontosabb érvünk a Ceralbin univerzális krém választása mellett, hogy szívvel-lélelekkel készült. A márka megalkotója egy magyar gyógyszerész, Dr. Argay Márton PhD. Célja egy olyan univerzális krém kifejlesztése volt, amit bárki használhat, teste bármely területén hidratálási célokra. Így kispórolt minden olyan mesterséges alapanyagot, ami irritációt okozhatna a vékonyabb bőrfelületeken, ebbe a mesterséges illatanyagok is beletartoznak. A krémek illata teljesen természetes, amik a bennük található természetes hidratáló alapanyagoknak köszönhetőek. Érzékeny bőr számára is ideális megoldást jelent. Nézz szét webáruházunkban, válassz kedvezményes csomagaink között, és hidratáld bőröd úgy, ahogyan azt megérdemli!

 

Ceralbin univerzális krém száraz bőrre

Sokan nem tudják, hogy a bőrünket megfelelőképpen ápolni kell, hiszen ez is egy fontos része a szervezetünknek, gyakorlatilag a védelmi vonala. A megfelelő ápolás fontos része a hidratálás, amennyiben ez elmarad, akkor a bőr kiszáradhat. Biztosan te is tapasztaltad már, hogy ilyenkor viszket, kirepedezik, hámlik, apró sebek jelennek meg rajta. Ezeket a tüneteket nemcsak elkerülheted, hanem tökéletesen kezelheted is univerzális krémünkkel, ami magas koncentrátumban tartalmaz hidratáló összetevőket. A vízhiányt orvosolják a bőr legmélyére hatoló természetes alapanyagok, ennek következtében pedig az univerzális krém hatására újra ragyogó lesz a bőröd.

 

Ceralbin univerzális krém a természet erejével táplálja a bőröd

A Ceralbin univerzális krém egyik legjobb tulajdonsága, hogy kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, azokat viszont nagy számban. Ennek köszönhetően pedig egyáltalán nem kell irritációtól tartaniuk még a legérzékenyebb bőrrel rendelkezőeknek sem, és a gyermekek bőrét sem fogja zavarni a krém. Az univerzális krém egyik fő alapanyaga a gyapjúzsír, ez az a varázslatos összetevő, ami sokkal jobbá, és hatékonyabbá teszi krémünket, mint a többi drogériákban kapható kozmetikum. A gyapjúzsír ugyanis a bőr legmélyére képes behatolni, visszaállítani a bőr egészséges szerkezetét. Ez egy teljesen természetes anyag, ami puhává teszi a bőrt.

 

Milyen összetevőket tartalmaz a Ceralbin univerzális krém?

A Cearlin univerzális krém a gyapjúzsír mellett több hidratáló, gyulladáscsökkentő alapanyagot is tartalmaz, többek között méhviaszt, ami erősen emolliens hatású, omega zsírsavat, ami regeneráló hatásáról ismert és olyan értékes olajokat, mint a napraforgó olaj, és a ricinusolaj, amik értékes vitaminokkal kondicionálják a bőrt.

 

Szerezd be nálunk a legjobb univerzális krémet, ami a legjobb barátja lesz hidratált bőrödnek, na meg az egész családnak is! Kattints ide a vásárláshoz!