Ceralbin page image

UREA TESTÁPOLÓ

Urea tartalmú testápolót keresel? Válaszd a Ceralbin hidratáló testápolóját, amely gyógyszertári minőségével és természetes összetevőivel segíti kezelni a bőrszárazságot és a bőrirritáció tüneteit.

Urea testápoló: Mi az urea?

Az urea lényegében egy olyan színtelen és szagtalan, szilárd, természetes anyag, amelya fehérje-anyagcsere végterméke, és az ember minden testfolyadékában megtalálható. Izzadás során is termelődik, tehát a bőr egyik természetes hidratálójaként tartják számon. Száraz bőrrel rendelkezőknél, illetve pikkelyes bőrű vagy a kor előrehaladtával az urea mennyisége sokkal kevesebb lesz, ezáltal a bőr kiszáradása fokozottabbá válhat.

 

Urea testápoló: Miért jó a bőrnek?

Ahogy a fentiekből kiderült, az ureát szervezetünk is természetesen állítja elő, pontosan bőrünk hidratáltsága és védelme miatt. Sokaknál a természetesen előállított urea-mennyiség csökkenésével a bőr meglehetősen érzékennyé, kiszáradttá, irritálttá válhat, amelyet kívülről érdemes támogatni. Az urea tartalmú testápolókkal fokozhatjuk és visszaadhatjuk bőrünk hidratáltságát és vízmegtartó képességét. A Ceralbin hidratáló ureás testápolójában is felhasználtuk az urea erejét, amely során az urea a bőr mélyebb rétegeibe bejutva fejti ki hatását, ezzel javítva a bőr integritását, ezáltal pedig a bőröd puha és selymes lesz, miközben a környezeti hatásokkal szemben sokkal jobban fog ellenállni.

Urea testápoló: további természetes hatóanyagokkal

Az urea természetes hatóanyaga mellett a Ceralbin hidratáló urea testápolójában olyan összetevőket is alkalmaztunk, mint a hipoallergén gyapjúzsír és a méhviasz. Ezek együttes hatása bőrpuhító tulajdonsággal rendelkezik, hiszen az ureával együtt a bőr mélyebb rétegeibe bejutva segítenek a bőr hidratáltsági szintjét fokozni. A bőr azonban nem csak selymesebb és puhább lesz az urea testápoló használata mellett, hanem sokkal ellenállóbbá válik a külső szennyeződésekkel és baktériumokkal szemben, plusz elkerülhetjük az újabb kiszáradást. Ha olyan ureás testápolót keresel, amely tökéletesen van kombinálva további összetevőkkel, akkor válaszd a Ceralbint!

 

Urea testápoló: érzékeny bőrre egyaránt

Ceralbin hidratáló ureás testápolója úgy lett megalkotva, hogy akár bőrérzékenység esetén is használhasd. A hipoallergén gyapjúzsír, a parabénmentes összetevők és az illatanyagtól mentes összetétel miatt bátran alkalmazhatják érzékeny bőrűek és gyerekek is. Az urea tartalmú testápolónk ráadásul 90% felett csakis természetes összetevőket tartalmaz, amelyek mind gyógyszertári minőségűek.

Mit jelent a gyógyszertári minőség?

Azt, hogy a termékben lévő alapanyagok a legmagasabb előírásoknak megfelelőek, tehát a legnagyobb tisztaságú anyagok. Ezzel garantálva a minőséget és a valódi hatékonyságot.

Urea testápoló: hogyan alkalmazzuk?

A Ceralbin hidratáló ureás testápolója mindennap használható, így pedig könnyedén beilleszthetjük napi bőrápolási rutinunkba. Amennyiben szükséges, akár naponta több alkalommal is használhatjuk, hiszen gyorsan beszívódik és a bőr azonnal puhább lesz tőle. Alkalmazásával kapcsolatban érdemes zuhanyzás vagy fürdés után a már megszáradt bőrre alkalmaznunk, hogy minél jobban fokozzuk bőrünk hidratálását. Gyermekek és érzékeny bőrűek egyaránt alkalmazhatják a száraz, érzékeny bőrre kifejlesztett Ceralbin ureával gazdagított testápolót!

Próbáld ki Te is és akár 30 napos kipróbálási garanciát biztosítunk számodra!