Ceralbin page image

VISZKETŐ BŐR ELLEN

Olyan készítményt keres, amivel hatékonyan léphet fel a kellemetlenül viszkető bőr ellen, nem kerül egy vagyonba, lehetőleg kellemes illata van és nem károsítsa a bőrét sem? Szuper hírünk van: a Ceralbin hidratáló készítményeinek köszönhetően megtalálta a legtökéletesebb megoldást viszkető bőr ellen!

Mit lehet tenni viszkető bőr ellen?

Mielőtt rátérünk arra, hogy mit lehet tenni viszkető bőr ellen, beszéljünk kicsit a kialakulásának okáról. Az ok megfejtése egyben magában rejti a kezelési módot is, ezért érdemes egy kicsit megvizsgálni, hogy mi okozza a kellemetlen viszketést! A viszkető bőr mögött számos ok húzódhat meg -azon túl, hogy a legtöbb allergia bőrirritáció, viszketés formájában jelentkezhet, így könnyedén lehet, hogy ez kozmetikum, vagy mosószer okozza a tünetet, így a viszkető bőr ellen egyszerűen csak el kell hagynunk ennek a használatát- olyan komolyabb megbetegedések jele is lehet, mint a pajzsmirigy nem megfelelő működése, daganat, pszichés problémák, anyagcsere rendszer panaszai, cukor betegség, vashiány, vérszegénység, vagy az allergiánál túlmutató, komolyabb bőrgyógyászati panaszok. Ezt olvasva azonban nem kell megijedni, mindezeket csak azért soroltuk fel, mert mindenkinek tudnia kell róla, hogy a nemszűnű viszketéssel szakemberhez kell fordulni. Azonban a viszkető bőr az esetek döntő többségben egyszerűen a bőrszárazság miatt alakul ki, amit pedig otthon is egyszerűn kezelni lehet.

 

Viszkető bőr ellen legfontosabb a hidratálás

Viszkető bőr ellen nagyon hatékonyan fel lehet lépni, amennyiben tudjuk, hogy ilyenkor a legjobb, ha a szárazság ellen próbálunk meg fellépni! Az esetek döntő többségében a bőr kiszáradása idézi elő a viszketés, ehhez még olyan kellemetlen tünetek is társulhatnak, mint a bőrpír, hámlás, apró sebek, de kialakulhat vérzés is. Ez azért fordul elő, mert nincsen kellő mennyiségű víz a bőrben. A különböző hidratáló készítményekkel könnyedén fel lehet venni a harcot száraz bőr ellen. Ezek védőréteget képeznek a bőrben, és értékes tápanyagokkal töltik meg azt, így visszaállhat a bőr normál működése, szépsége, és a kellemetlen tünetek is teljesen elmúlnak.

 

Viszkető bőr ellen természetesen

A viszkető bőr ellen a legjobb természetes alapanyagokkal készült készítményekkel felvenni a harcot, mert a kemikáliák könnyen tovább ronthatják a helyzetet. A sok mesterséges anyag nem tesz jót a bőrnek, előfordul, hogy kiszárítja azt Ezért keresd a boltok polcain, gyógyszertárakban az olyan krémeket, amik természetes összetevőkből vannak. A Ceralbin készítményei kifejezetten olyan alapanyagokat tartalmaznak, amik nagyon hatékonyak száraz bőr ellen. A természetes olajok védőburkot képeznek a bőrön, az értékes tápanyagok pedig táplálják a bőr szerkezetét. A viszkető bőr egy szempillantás alatt eltűnik!

 

A legjobb termékek viszkető bőr ellen

Legtöbb termékünk kifejezetten száraz, viszkető bőr ellen lett kifejlesztve. A legkellemetlenebb viszketéssel is képes felvenni a harcot a zsíros állagú, nagyon tápláló Univerzális kenőcsünk. A szintén száraz, viszkető bőr ellen kifejlesztett testápolónk is nagy segítség lehet a tünetek kezelésében, és a hidratált bőr fenntartásában. Szintén ajánljuk még a kettős hatású fürdőkrémünket, amivel már zuhanyzás vagy fürdés közben felléphet a kínzó tünetek ellen.