Ceralbin page image

UNIVERZÁLIS HIDRATÁLÓ KRÉM

A Ceralbin univerzális hidratáló krémje egy igazán jó választás lesz azok számára, akik száraz bőrrel rendelkeznek. De mitől más a Ceralbin univerzális hidratáló krém? Összefoglaltuk!

A Ceralbin univerzális hidratáló krém egy magyar fejlesztésű termék, amelyet Dr. Argay Márton PhD patikus, gyógyszerész fejlesztett ki gyógyszergyári minőségben. Mivel a fejlesztés során egy olyan krémet szeretett volna megalkotni, amely univerzálisan használható a test bármely területén, így megszületett a Ceralbin.

 

Univerzális hidratáló krém – A Ceralbin egyedi tulajdonsága

A Ceralbin univerzális hidratáló krém egy olaj alapú emulziós kenőcs, amely a megfelelő víz és lipid arány mellett biztosítja a bőr hidratálását és rugalmasságának helyreállítását. A benne található nagy tisztaságú növényi olajok, mint a ricinusolaj, nyugtatják, puhítják és selymessé teszik a bőrt.

 

Univerzális hidratáló krém – Össszetevők

A Ceralbin egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy csak is gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból készül, garantálva ezzel a magas minőséget. Az univerzális hidratáló krém olyan alapanyagokból áll össze, mint a gyapjúzsír, a méhviasz, a ricinusolaj és az omega zsírsav.

 

Univerzális hidratáló krém – Minden egy kenőcsben

A természetes összetételű anyagok rendkívül jó hatással bírnak a bőrre. A gyapjúzsír kiváló hidratáló és bőrpuhító hatású, hiszen behatol a bőr mélyebb rétegeibe. A méhviasz hasonlóan bőrápoló és bőrregeneráló hatást fejt ki, ahogyan a gyapjúzsír. A ricinusolaj rugalmassá teszi a bőrt, emellett természetesen nedvesítő és gyulladáscsökkentő hatása megnyugtatja a bőrt. Előnye ezen kívül, hogy serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését, így táplálja és hidratálja a bőrt. A napraforgó olaj vitamin és zsírsav összetételének köszönhetően alkalmas a száraz bőr ápolására, magas linolsav tartalma, mely egy omega zsírsav, segíti a bőr integritását megőrizni, hozzájárul a bőre regenerálódásához.

 

Univerzális hidratáló krém – Hogyan alkalmazzuk?

A Ceralbin univerzális hidratáló krém egyik előnye, hogy bármikor alkalmazható. Összetételének köszönhetően a nap bármely szakaszában, időjárástól és évszaktól függetlenül. A bőrszárazsága ellen mindennap használható szükség esetén. Az univerzális hidratáló krém használata előtt érdemes megtisztítani a kívánt területet és megszárítani. Ezután kenje be az érintett területet és hagyja a krémet beszívódni.

 

Ha szeretne ezt az univerzális hidratáló krémet Ön is kipróbálni, rendelje meg webshopunkból még ma!