Ceralbin page image

TESTÁPOLÓ SZÁRAZ VISZKETŐ BŐRRE

Ha Testápolót száraz viszkető bőrre keresel, akkor itt a megoldás! A Ceralbin hidratáló testápolója gyógyszertári minőségével és természetes összetevőivel segíti kezelni a száraz, irritált bőr tüneteit. Ismerd meg Te is!

Testápoló száraz viszkető bőrre: a legmagasabb minőségben

A Ceralbin hidratáló testápolója, ahogyan a többi Ceralbin termék is 100%-ban magyar fejlesztésű termékek. Testápolónk is gyógyszertári minőségű, amely azt jelenti, hogy a legszigorúbb szabályoknak felel meg összetevőit illetően, tehát rendkívüli tisztaságú. A Ceralbin testápoló száraz viszkető bőrre készült, amelyben a természetesen anyagok együttes hatása miatt képes eltüntetni az összes bőrszárazsággal, bőrirritációval járó tüntet. Így a bőrpirosság, viszketés, és a kirepedezett bőr teljesen megszűnik.

 

Testápoló száraz viszkető bőrre: az urea erejével

A Ceralbin hidratáló testápolója száraz viszkető bőrre készült, amelyben 90% felett természetes összetevők találhatók. A testápoló egyik leghatásosabb összetevője az urea, amely egy olyan természetes hidratáló és vízmegkötő vegyület, amely bejutva a bőrbe a mélyebb rétegekben képes kifejteni hatását, így javítja annak hidratáltságát és megőrzi integritását. Az ureától lesz a bőr rendkívül puha, selymes és a környezeti hatásokkal szemben ellenállóbb.

Testápoló száraz viszkető bőrre: a természet jegyében

Az urea, mint fő összetevő mellett a méhviasz és a gyapjúzsír természetes hatékonyságát is felhasználtuk, ezért lesz kiváló testápolónk száraz viszkető bőrre is. A méhviasz és a gyapjúzsír nem csak bőrnyugtató, de bőrpuhító hatással is rendelkezik, amely a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását. Ezek az összetevők együttes erejükkel fokozzák a bőr védelmi mechanizmusát, így elkerülhetjük az újabb kiszáradást. Ha testápolót száraz viszkető bőrre keresel, akkor valóban a Ceralbin lesz a legjobb választás!

 

Testápoló száraz viszkető bőrre: nyugalom a bőrnek

A Ceralbin testápoló száraz viszkető börre is megoldást nyújt, hiszen a benne található természetes anyagok egyvelege tökéletesen megnyugtatják bőröd. A bőrpirosságot, viszketést, kirepedezett bőrt, de akár még az ekcéma tüneteit is képes megszüntetni, így érzékeny bőrűek is bátran alkalmazhatják. A testápoló nem csak hipoallergénmentes, de parabént sem tartalmat és illatanyagmentes. Tehát tényleg semmilyen formában nem fog érzékeny bőrödnek ártani.

Ha szeretnéd Te is beszerezni és minél előbb kezelni száraz, viszkető bőröd, akkor rendeld meg webshopunkból!

 

Testápoló száraz viszkető bőrre: hogyan alkalmazzuk?

A Ceralbin hidratáló testápoló száraz viszkető bőrre mindennap használható, így könnyedén beépíthető napi rutinunkba. Amennyiben szükséges, akár naponta több alkalommal is használhatjuk, hiszen az érzékeny bőr először többször is fogja igényelni. A legjobb eredmény érdekében zuhanyzás vagy fürdés után, megszárítva bőrünket, alkalmazzuk, így minél inkább bent tarthatjuk bőrünk nedvességét. A család bármelyik tagja imádni fogja, hiszen gyerekek számára is kiváló termék a bőr megnyugtatására.