Ceralbin page image

TESTÁPOLÓ KRÉM

A Ceralbin megálmodója, dr. Argay Mártonegy olyan testápoló krémet alkotott meg, ami a legmagasabb minőségű természetes összetevők segítségével veszi fel a harcot a legmakacsabb bőrszárazsággal is, és teszi gyorsan nagyon puhává a bőrt.

Természetes testápoló krém

A Cearalbin termékei mind-mind kiváló minőségű természetes összetevőkből állnak. Olyan a természetben fellelhető kincsekből, amelyek segítenek visszaállítani a bőr megfelelő állapotát, és ezzel megszüntetik az olyan kellemetlen tüneteket, mint a viszketés, bőrpír, fájdalom, apró sebek. Ráadásul a testápoló krémben található természetes összetevők egytől-egyig gyógyszertári minőségben szerepelnek a krémekben. A magas minőség garantált, ahogyan a puha bőr is. Napjainkban sokan egyre nagyobb figyelmet szentelnek arra, hogy a lehető legtermészetesebb termékeket vásárolják, kerüljék a mesterséges anyagokat. Ha neked is fontos ez a szempont, akkor a Ceralbin testápoló krémjei tökéletesek lehetnek számodra!

 

Testápoló krém érzékeny bőrre

Ha neked is érzékeny a bőröd, akkor jól tudod, hogy kiemelt gondoskodást igényel, nem kenhetsz rá bármilyen -a drogéria pocáról leemelt kozmetikumot-, kerülnöd kell az extrém illatosítást, az erős kemikáliát, csillámport, és még ki tudja hány dolgot. Ha nem szeretnéd kitenni a bőrödet újabb megpróbáltatásnak, akkor válaszd a Ceralbin testápoló krémjeit, így biztosan elkerülheted az irritációs. A természetes összetevők biztosan nem hatnak károsan a bőrre. Rengeteg olyan összetevő került e tégelyekbe, amik épp ellenkezőleg, pozitívan hatnak az érzékeny bőrre, a testápoló krém magas urea tartalma miatt tökéletes érzékeny bőrre. A Ceralbin testápoló krém érzékeny bőrre hipoallergén gyapjúzsírt, napraforgóolajat és méhviaszt tartalmaz, amik segítik megkötni a vizet a bőrben, így puhává, hidratáltá teszik azt.

 

Testápoló krém összetevői

Mint már fentebb is írtuk, a Ceralbin testápoló krémek kizárólag magas minőségű, természetes összetevőket tartalmaznak. Pontosan miket? Fentebb már említést tettünk az ureáról. Ez testápoló krémeink egyik fő esszenciája, ami gyakorlatilag egy a szervezetben természetes is előforduló anyag, ami a bőr selymességéért felel. Amennyiben nem termelődik elég kiszárad, utánpótlásra lesz szükség, amit a Ceralbin biztosít is. Ezenkívül a testápoló krémek tartalmaznak még csodákat érő olajokat, kamiallaolajat, kókuszolajat, mandulaolajat, napraforgóolajat, ricinusolajat, kakaóvajat, citrus illóolajat, valamint méhviaszt, levendulát is. Ezen összetevők nagyrésze gyulladáscsökkentő, bőrpuhító, vízmegkötő, nyugtató, hidratáló hatással rendelkezik.

 

Testápoló krém minden alkalomra

Egyetlen tubus a teljes ápolás jegyében. A Ceralbin testápoló krém egyetlen doboza csodákra képes, hiszen megannyi varázslatos összetevőt zártunk be ide. Ráadásul minden alkalomra gondoltunk: van testápoló krémünk zsíros állaggal, fürdés utánra, van könnyedebb formulával rendelkező testápoló krémünk is, ami bármikor használható, akár nap közben is, és kettős hatású ápoló és tisztító fürdő krémünk is van. IDE kattintvabeszerezheted te is bármilyen kiszerelésben a természetes Ceralbin testápoló krémet!