Ceralbin page image

TESTÁPOLÓ ÉRZÉKENY BŐRRE

Hamarosan érkezik a hűvösebb, szelesebb idő, ilyenkor még inkább oda kell figyelni a bőr megfelelő ápolására. Ehhez pedig kell egy jó krém. A Ceralbin hidratáló testápolója érzékeny bőrre lett kifejlesztve így azoknak is megoldást jelent, akiknek a bőre egyébként könnyen kipirosodik, irritálttá válik.

Miért szükséges a testápoló érzékeny bőrre?

Vannak szerencsés emberek, akiknek a bőre mindennemű ápolást, pakolást, krémet mellőzve is hidratált. De sokkal gyakoribb, hogy a mindennapok során a bőrt érő különböző hatások bizony kiszárítják, érzékennyé teszik. Azonban, ha rendszeresen van használva a testápoló érzékeny bőrre, akkor nem csak a tünetek enyhülnek, de a bőr víz-lipid egyensúlyának helyreállításával a kiváltó ok is megszűnhet.

 

Ez a testápoló érzékeny bőrre lett kifejlesztve

Száraz és érzékeny bőr esetén nagyon sokat segíthet a Ceralbin hidratáló testápolója. Ez a testápoló érzékeny bőrre lett fejlesztve, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, vagy allergiás reakciót kiváltó vegyületeket. Alkotóelemei között több, mint 90%-ban természetes összetevők állank.

Miért olyan jó a Ceralbin testápoló érzékeny bőrre?

A Ceralbin testápoló érzékeny bőrre lett kitalálva, amely egy magyar fejlesztésű gyógyszertári minőségű produktumokat készítő vállalat. Attól olyan hatásos hidratáló testápolónk, hogy kizárólag olyan összetevőket ötvöztünk amelyek valóban jót tesznek a bőrnek. Testápolónk ureát tartalmaz, amely a víz megkötéséért és a hidratáltságért felelős vegyület. Az ureaegyébként is termelődik a szervezetben, de sokszor pont az a száraz, vagy érzékeny bőr oka, hogy bőrünk nem termel elegendő ureát.A Ceralbintestápoló érzékeny bőrre hipoallergén gyapjúzsírt, napraforgóolajat és méhviaszt tartalmaz. Ezek az alapanyagok javítják a bőr vízmegkötő képességét és rugalmasabbá, hidratáltabbá teszik azt.. A krém illatát citromfű adja, emiatt olyan üdítő, de nincs benne mesterséges illatanyag, sem színezék, vagy parabén.

 

Testápoló érzékeny bőrre – milyen gyakran kell használni?

Erre a kérdésre a válasz függ attól, hogy mennyire száraz és érzékeny a bőre, illetve attól is, hogy hogyan viszonyul a hidratáló krémekhez. Van, aki nem szereti, ha be van krémezve a teste, és nem vágyik arra, hogy ez mindennapi élmény legyen. Mások az esti fürdős rutin részeként viszonyulnak hozzá. Ez a testápoló érzékeny bőrre lett fejlesztve, nyugodtan lehet gyakran használni, akár minden nap, de a hatékony eredményért érdemes minimum hetente háromszor alkalmazni.

Szeretnéd Te is kipróbálni testápolónkat? Nézd meg webshopunkban és rendeld meg most!