Ceralbin page image

TERMÉSZETES HIDRATÁLÓ KRÉM

Ha olyan természetes hidratáló krémet keresel, amelyet univerzálisan használhatsz, akkor a Ceralbin magyar fejlesztésű gyógyszeripari kozmetikum családját neked találták ki.

A Ceralbin univerzális természetes hidratáló krémjét és testápolóját is választhatod, ha bőrápolásról és bőrhidratálásról van szó. A termékekben található természetes összetevők együttese nem csak segít enyhíteni a bőrszárazságot, de a bőr ismét puha és selymessé válik.

 

Természetes hidratáló krém kétféle textúrával

A Ceralbin univerzális hidratáló krémje egy sokkal sűrűbb állagú termék, amely főleg nagyon száraz bőrre lesz jó választás. Legfőképpen a hideg elleni küzdelemben ajánljuk kézre vagy bármely bőrfelületre. A Ceralbin természetes hidratáló krém testápolója egy kicsivel könnyebb állaggal rendelkezik, amelyet nagyon jól alkalmazhatunk a test bármely területén. Mivel lazább szerkezetű, így sokkal könnyebb elkenni akár a lábon vagy a test egész részén.

 

Miket tartalmaznak ezek a természetes hidratáló krémet?

A Ceralbin természetes hidratáló krémjei, mind a testápoló, mind az univerzális kenőcs gyapjúzsírban gazdag, amely nem csak bőrpuhító hatású, de remekül ápolja a bőr mélyebb rétegeit is. A gyapjúzsír mellett természetes összetevőként a méhviaszt is felhasználtuk, ami remek bőrregeneráló tulajdonsággal bír.

 

Mitől más a két természetes hidratáló krém?

Ugyan természetes alapanyagaikban 2 összetevőt mindkettőnél felhasználtunk, amely a gyapjúzsír és a méhviasz. A Ceralbin univerzálisan használható természetes hidratáló krémje és testápolója más növényi olajokban gazdag.
Az univerzális kenőcs a ricinusolaj gyulladáscsökkentő hatása miatt lesz igazán különleges, mivel így még a bőrirritáció csökkentésében is tud segíteni. Emellett a bőr kollagén és elasztin termelését egyaránt serkenti, ezáltal lesz a bőr hidratált és lágy tapintású.
A Ceralbin hidratáló testápolója az urea segítségével lesz rendkívüli természetes hidratáló krém, hiszen ez a természetes anyag nem csak a hidratálásban segít, de a vízmegkötésben is. Az urea a bőr védelmében is szerepet játszik, hiszen általa a bőr a környezeti hatásokkal szemben sokkal ellenállóbbá válik. A benne található citrusos illóolajnak köszönhetően pedig finom frissítő illata van.

 

Mikor használhatjuk ezeket a természetes hidratáló krémeket?

Mindkét termék úgy lett kifejlesztve, hogy könnyedén beépíthessük a napi rutinunkba. Naponta akár többször is használhatók, ha bőrünknek sokkal nagyobb törődésre van szüksége. Használatukkal napról napra szebbé és puhábbá válik bőrünk, így később a ritkább használat is bőven elegendő lesz.

 

Melyik természetes hidratáló krémet válasszam?

Ha nem tudsz dönteni próbáld ki mindkettőt! De mit ajánlunk mi?
Amennyiben bőröd sokkal szárazabb az átlagnál, akár ki is repedezik, esetleg vérzik, a sűrűbb állagú Ceralbin univerzális hidratáló kenőcsöt ajánljuk. A kenőccsel rövid időn belül elmúlnak bőrproblémáid!
Amennyiben bőröd száraz nagyobb felületeken is, mint a lábad vagy a hátad, akkor a Ceralbin hidratáló testápolóját ajánljuk. Ezzel a krémmel sokkal egyszerűbb a nagyobb bőrfelületek hidratálása.

 

Szeretné kipróbálni mindkét természetes hidratáló krémet? Akkor rendelje meg webshopunkból MOST vagy keresse a patikákban!