Ceralbin page image

TERMÉSZETES BŐRÁPOLÓ

Egyes emberek eleve sokkal szárazabb bőrtípussal rendelkeznek, mint mások, de az is gyakori, ha valakinek a hideg idő szárítja ki a bőrét. Ilyenkor érdemes különböző kozmetikumokkal is rásegíteni a bőr helyreállítására, a legjobb pedig az, ha ehhez egy természetes bőrápolót választunk, mint a Ceralbin család termékei.

Kinek jó ez a természetes bőrápoló termékcsalád?

Azok számára, akik rendszeres küzdelmet folytatnak a bőrszárazsággal, ez a természetes bőrápoló hatalmas segítséget nyújthat. Termékeinket úgy fejlesztettük, hogy ne csupán a tüneteket enyhítse, hanem helyreállítsa a bőr víz-lipid egyensúlyát, ezáltal a tüneteket kiváltó okokat segít kezelni.

A száraz bőr mellett ez a természetes bőrápoló az ekcéma okozta viszketést, bőrkiütést is segít enyhíteni, megszüntetni, így azok számára is érdemes kipróbálni, kik normál bőrtípussal rendelkeznek, de rendszeresen kijön rajtuk az ekcéma.

A hideg hónapok során az időjárásnak kitett bőrfelületek, mint az arc, vagy a kéz, ugyancsak hajlamosak lehetnek a kiszáradásra. Ilyenkor az adott bőrfelület viszket, pirosodik, gyakran berepedezik és vérzik is, és nem csak esztétikailag ront az összeképen, hanem fájdalommal is jár. Ilyenkor ajánlatos kipróbálni valamely természetes bőrápoló termékünket, mely megszünteti ezeket a kellemetlen tüneteket.

 

Mit tartalmaz ez a természetes bőrápoló?

A Ceralbin család egy maximálisan magyar fejlesztésű termékcsalád, mely gyógyszertári minőségű kozmetikumokat állít elő. Ez a természetes bőrápoló nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, színezéket, vagy illatanyagot, sem pedig tartósítószert, így csökken a lehetséges allergiás reakciók kialakulásának az esélye.

Ez a természetes bőrápoló tartalmaz ureát, egy vegyületet, mely a bőr megfelelő víz-lipid egyensúlyát hivatott megőrizni, és amelyet a szervezetünk is előállít, de gyakran nem eleget. Ez a vegyület gondoskodik a bőr megfelelő hidratálásáért és a vízmegkötő képességéért is.

Az urea mellett ez a természetes bőrápoló hipoallergén gyapjúzsírt, napraforgóolajat és természetes méhviaszt is tartalmaz, ezek tovább fokozzák a bőr vízmegkötő képességét, ráadásul rugalmasabbá is teszik a bőrt.
Mesterséges aromák helyett a természetes bőrápoló termékek jellegzetes, kellemes citrus illatát a citromfű adja, mely frissítő, üde, és maximálisan naturális.

 

Ceralbin, a természetes bőrápoló termékcsalád

A természetes bőrápoló termékeink között megtalálható a Ceralbin hidratáló testápoló, mely hasonló a drogériákban kapható testápolókhoz, azzal a különbséggel, hogy azokban gyakran használnak mesterséges adalékanyagokat, színezéket, ezek pedig sok ember bőrét irritálhatják.

Egy másik természetes bőrápoló a Ceralbin univerzális kenőcs, melyet lehet használni kézre és akár arcra is. A kenőcs textúrája zsírosabb, mint a krémé, ezáltal intenzívebben szünteti meg a bőrszárazságot.

Ceralbin fürdőkrém pedig egy olyan természetes bőrápoló, mely a tusfürdőt hivatott kiváltani. Elsősorban azok számára nagyon hasznos, akiknek az érzékeny bőre nem viseli el a szappant, tusfürdőt. De ez nem csak tisztít, hanem segít felvenni a harcot a száraz bőr ellen is.

Próbáld ki a Ceralbin természetes bőrápolóit, most kipróbálási garancia mellett: Irány a webshop!