Ceralbin page image

TERMÉSZETES AJAKÁPOLÓ

A Ceralbin egy olyan termékcsalád, mely kivételesen hatékonyan veszi fel a harcot a száraz bőrrel szemben és enyhíti a panaszokat. Hosszútávú használatával a bőrszárazságtól végleg búcsút lehet venni, mivel a száraz bőrt kiváltó okot igyekszik megszüntetni. És most íme a család legifjabb tagja, legújabb fejlesztésük, a Ceralbin természetes ajakápoló!

Természetes ajakápoló a szárazság megelőzésére

A téli hideg megérkezésével az utcán fújó jeges fuvallatok könnyedén kiszárítják az ajkakat. Ha pedig ez megtörténik, akkor viszket, hámlik, majd kicserepesedik. Ennek megelőzésére is szolgál az új Ceralbin természetes ajakápoló, épp olyan minőséggel és nagyszerű összetevőkkel, mint ami más termékek esetében is jellemzi a márkát.

Természetes ajakápoló a cserepes szájra

Ez a természetes ajakápoló úgy lett megalkotva, hogy ne csupán a megelőzésben segítsen, hanem a már kicserepesedett ajkakat is regenerálja, és újra selymessé tegye. Ami miatt még nagyszerű ez az ajakbalzsam, hogy nem csak hidratálja az ajkakat, de egy csillogó felületet is képez rajtuk.

Milyen összetevőket tartalmaz ez a természetes ajakápoló?

Cégünk, a Ceralbin egy magyar fejlesztésű termékcsalád, amely az összetevői között csak természetes anyagok találhatóak meg. A gyógyszertári minőségű produktumok valóban megoldást jelentenek a bőrszárazság okozta állandó kellemetlenségekre.

Nincsen ez másként a Ceralbin természetes ajakápoló esetében sem.

Ceralbin természetes ajakápoló összetevői között találni ricinus és mandulaolajat, elsősorban ezeknek köszönheti hatékony hidratálóképességét. Ezek olyan természetes olajok, melyek megelőzik a bőrszárazságot. Ezen felül van még benne kakaóvaj, aminek megvan az a remek tulajdonsága, hogy azonnal képes hidratálni, a karnauba viasz pedig fényessé teszi az ajkakat.
Mindezek mellett ez a természetes ajakápoló kamillaolajat is tartalmaz, aminek gyulladáscsökkentő ereje van, így enyhülést hoz a kipirosodott ajkaknak. A termékeink elkészítése során nem használunk semmilyen mesterséges adalékanyagot, aromát sem. A termék ínycsiklandó illatát természetes vanília adja.

Ez a természetes ajakápoló mindenkinek jó

Ez a fantasztikus természetes ajakápoló nem csak azoknak való, akik állandó küzdelmet folytatnak a bőrszárazsággal. Mivel a hideg téli szél mindenki száját kikezdni, ez a termék bárki számára elhozhatja a megkönnyebbülést. De sokkal bölcsebb döntés még azelőtt megvásárolni egy ilyen természetes ajakápoló terméket, és elkezdeni használni, hogy kifújná a szél, vagy kisebesednének az ajkak.