Ceralbin page image

TÉLI HIDRATÁLÓ KRÉM

Olyan téli hidratáló krémet keresel, ami hatékonyan veszi fel a harcot, a makacs bőrszárazsággal, nem tartalmaz mesterséges anyagokat, és még az illata is jó? Válaszd a Ceralbin gyógyszertári minőségű téli hidratáló krémjeit!

Miért van szükség téli hidratáló krémre?

Rohanó világunkban hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, de nagyon is oda kell figyelnünk bőrünkre. Bőrünk szervezetünk természetes, külső védelmi rendszere, ami annyi természeti, és egyéb kölcsönhatásnak ki van téve többek között az időjárás viszontagságainak is. Nyáron a nap káros sugaraitól kell megóvnunk bőrünket, télen pedig a hideg, szeles időtől. A bőrünket manapság egyébként is nagyon sok olyan tényezőnek kitesszük, ami felborítja a megfelelő vízháztartást, gondolunk itt a sok kézfertőtlenítőre, vagy a szappanokra. Idén télen különösen fontos lehet egy megfelelő téli hidratáló krém használatának bevezetése a káros mellékhatások elkerülése miatt.

 

Téli hidratáló krém bőrszárazság ellen

Te is észrevetted, hogy idén télen különösen száraz a bőröd? Ez a kinti szeles, hideg, és a benti száraz levegő miatt lehet. A száraz bőr nemcsak esztétikailag nem szép, hanem megannyi kellemetlen mellékhatása is lehet: hámlás, viszketés, apró sebek, vérzés, sőt fájdalom is jelentkezhet. Ezért fontos, hogy minél hamarabb elkezdődjön a kezelés, mielőtt még a baj fokozódik, és egyre kellemetlenebb mellékhatások alakulnak ki. Jó megoldás lehet egy természetes összetevőkből álló téli hidratáló krém használata.

 

Téli hidratáló krém érzékeny bőrre

Ha a tökéletes téli hidratáló krémet keresed, akkor a kifejezetten száraz bőrre kifejlesztett Ceralbin termékcsalád készítményeit ajánljuk a figyelmedbe. A Ceralbin termékeket megálmodó gyógyszerész Argay Márton nagyszabású kutatások és hosszas kísérletek után alkotta meg a tökéletes receptet: egy olyan téli hidratáló krémet, ami megfelelő formulájának, csodálatos összetevőinek köszönhetően mindenféle mellékhatás, esetleges allergiás reakció nélkül nagyon hatékonyan képes kezelni a száraz bőr tüneteit. A Ceralbin különböző készítményei az érzékeny bőrűek számára is tökéletes megoldást biztosítanak, ugyanis kizárólag természetes összetevőből állnak, méghozzá gyógyszerészeti minőségben.

 

Téli hidratáló krém természetes összetevőkből

A Ceralbin téli hidratáló krémjei olyan csodálatos természetes összetevőkből állnak, mint a urea, a gyapjúzsír és a méhviasz, de számos olyan gyakran használt és emlegetett remek kozmetikai alapanyagot is felhasználtunk, mint a levendula, kamiallaolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, napraforgóolaj, ricinusolaj, kakaóvaj, vagy a citrus illóolaj. Ezek mind-mind olyan kincsek, amiknek bőrpuhító, nyugtató, hidratáló, gyulladáscsökkentő vagy vízmegkötő hatásuk van, így segítenek csökkenteni a téli idő miatt kiszáradt bőr kellemetlen tüneteit, és visszaállítani a puhaságát.

 

Szeretnéd kipróbálni téli hidratáló krémjeinket? Webáruházunkban megtalálhatod a legtöbb termékünket, felfedezheted különleges akcióinkat, de ezekben a gyógyszertárakban is megtalálhatod valamennyi különleges téli hidratáló készítményünket! heart