Ceralbin page image

SZÁRAZ REPEDEZETT KÉZ

Az őszi-téli időszakban nagyon sokan küzdenek száraz repedezet kézzel. A kéz szárazságát, majd annak kirepedezését nagyon sok minden okozhatja, azonban amennyiben neked kifejezetten ebben az időszakban jelentkezik ez a tünet, szinte biztos lehetsz benne, hogy a bőr nem megfelelő vízháztartása, a hidratálás hiánya okozza a kellemetlen tünetet. Mit lehet tenni száraz repedezett kéz ellen? Hidratálni!

Száraz repedezett kéz hidratálása

A száraz repedezett kézhidratálást igényel. A legtöbb esetben a tüneteket az okozza, hogy felborul a bőr vízháztartása- ez pedig egy megfelelő hidratáló krémmel könnyedén orvosolható. Száraz repedezett kéz, ami sebes, viszkető, vérző, fájó? Ebben az estben nem ajánljuk a mesterséges anyagokkal kikevert drogériákban kapható kézkrémeket, mert ezek még tovább ronthatják a helyzetet. Olyan hidratáló krémet kell választanod a száraz repedezett kéz kezelésére, ami természetes alapanyagokból áll, és mélyen a bőrbe hatolva fejti ki hatását. A Ceralbin termékeket kifejezetten száraz bőr kezelésére fejlesztettük ki.

 

Száraz repedezett kéz hidratálása természetes anyagokkal

A Ceralbin készítmények tökéletesek száraz repedezett kéz ápolására, hiszen kifejezetten olyan természetes összetevőket kavartunk a tégelyekbe, amik a száraz bőr gyógyulási folyamatát idézik elő. A Ceralbin krémek gyógyszerészeti minőségben, bevizsgált alapanyagokból készülnek, így nemcsak hogy nem okoznak allergiás reakciókat, irritációt, hanem nagyon hatékonyan segítik a száraz bőr gyógyulási folyamatát.

 

Száraz repedezett kézre a legjobb krém

A Ceralbin univerzális kenőcsünket tudjuk elsősorban ajánlani a száraz repedezett kéz ellen, hiszen ez egy olyan koncentrált készítmény, ami zsíros formulájának köszönhetően már kis mennyiségben alkalmazva is látványos eredményekhez vezet. A legfőbb alapanyaga a gyapjúzsír, ami kiváló hidratáló és bőrpuhító hatású, annak ellenére, hogy napjainkban egyre kevesebbet alkalmazzák-, segít behatolni a bőr legmélyebb rétegeibe is. Méhviasz segíti még a száraz repedezett kéz táplálását, ricinusolaj pedig a kondicionálásban segít. Ezen kívül is még rengeteg olyan alapanyag megtalálható a tégelyekben, amik segítik a száraz repedezett kéz hidratálását, ilyen az omega zsírsav, vagy a napraforgó olaj vitamin.

 

Száraz repedezett kéz ellen tartsd be az alábbi tippeket

Amennyiben száraz repedezett kéz ellen szeretnéd felvenni a harcot ebben az őszi-téli időszakban – vagy akár nyáron, vagy tavasszal-, tartsd be az alábbi tippeket. Ahhoz, hogy száraz repedezett kéz ellen hatékonyan felvehesd a harcot, megfelelő gondoskodásra van szüksége ilyenkor a bőrödnek- szentelj egy kis extra figyelmet ilyenkor kezeidre! Viselj kesztyűt! Ne csak akkor, amikor téli sétára indulsz, vagy a karácsonyi vásárban nézelődsz, hanem akkor is, amikor kertészkedsz, vagy takarítasz. Minden kinti téli tevékenység kesztyű viselését követeli meg, legyen az gereblyézés, hógolyó csata, vagy egy séta. takarításhoz pedig azért ajánljuk a kesztyűt, mert így a durva takarítószerek nem szívják el a bőrödből az olajat. Még a gyakori kézmosás, fürdés is száríthatja a bőrt, próbáld ki a kettős hatású –egyszerre tisztító és hidratáló- fürdőkrémünket!