Ceralbin page image

SZÁRAZ KÉZ ELLEN

A száraz kéz ellen nagyon hatékonyan fel lehet venni a harcot még a leghidegebb napokon is a természetes összetevőkből álló, mélyen hidratáló Ceralbin készítményekkel. Próbáld ki te is termékeinket, és ints búcsút a száraz kéz kellemetlen tüneteinek!

MIT LEHET TENNI SZÁRAZ KÉZ ELLEN A HIDEG NAPOKBAN?

Még csak az ősz köszöntött be, hátra vannak az igazán hideg téli napok, de máris jól érzékelhetően egyre szárazabb a kezed? A kinti hideg, szeles idő, valamint a benti száraz levegő, a forró víz nem tesz jót a bőr szerkezetének. Tovább rontja a helyzetet a koronavírus miatti óvintézkedések miatti gyakori kézfertőtlenítő szerek használata. Mit lehet tenni száraz kéz ellen a hideg napokban? Ha te sem akarod, hogy száraz, sebes, viszkető, vérző, fájó pontok alakuljanak ki a kezeden, akkor a legjobb, ha ezekben a hónapokban különös figyelmet fordítasz a hidratálásra. A kéz van a legtöbbet kitéve az időjárás viszontagságainak, és egyéb tényezőknek. A kéz viseli el a szeles, hideg időt, miközben a buszra várva chatelünk a barátainkkal, a kezet fertőtlenítjük a legsűrűbben (miután mindent a kezünkkel fogunk meg), de a kéz van kitéve a forró mosogatószeres víznek, és már takarítószereknek is.

 

Ezeket lehet tenni a száraz kéz ellen

A száraz kéz ellen elsősorban a hidratálás segít, de kialakulását meg lehet előzni bizonyos esetekben kesztyű viselésével is. Gondolunk itt a télen hordott kesztyűkre, és a takarításhoz célszerűen viselt gumikesztyűkre egyaránt, bár ezek sem nyújtanak a behatások ellen teljes védelmet, nagyban csökkenthetik a kellemetlen tünetek kialakulásának esélyét. Azonban vannak olyan esetek, amikor ez nem lehetséges. Alapvetően a kézmosás is rossz hatással van a kéz bőrére, ugyanis az egyszerű víz és szappan is roncsolja a bőr felső rétegét, ami a kéz bőrének kiszáradásához vezet. Ezzel egyidőben hozzá kell tennünk, hogy senkit nem szeretnénk lebeszélni a gyakori, alapos kézmosásról, sőt még az alkoholos fertőtlenítők használatáról sem, hiszen a kialakult helyzetben ezek nagyon fontosak, inkább a hidratálásra kell most fokozottan figyelni.

 

Száraz kéz ellen a legjobb a hidratálás

A száraz kéz ellen a legjobb a hidratálás, ez ugyanis segít visszaállítani a bőr megfelelő vízháztartását, megszünteti a kellemetlen tüneteket és ragyogóan puhává varázsolja a bőrt. A Ceralbin termékei kifejezetten száraz bőr kezelésére lettek kifejlesztve. Hidratáló formulájuknak, és természetes, gyógyszertári minőségű alapanyaginak köszönhetően nagyon gyorsak és hatékonyak a száraz kéz ellen folytatott küzdelemben.

 

Száraz kéz ellen Ceralbinnal

A Ceralbin webáruházában számos olyan termék található, ami megoldást nyújthat száraz kéz ellen. Ha a probléma előrehaladott, olyan kellemetlen tünetek is jelentkeztek, mint repedezés, aprós sebek, vérzés, akkor a magas koncentrátumó, mélyen hidratáló Ceralbin Univerzális kenőcsöt ajánljuk, ami nagyon gyorsan képes javítani a bőr állapotán. Mindennapi használatra a hidratáló krémünk a legjobb megoldás. De még a tisztálkodáshoz is tudunk egy nagyszerű terméket ajánlani: a Ceralbin fürdőkrémet, ami nemcsak tisztít, hanem hidratál is egyszerre, így más a kádban, vagy a zuhany alatt is kap egy kis extra törődést a bőröd. Egy hideg téli napon nincs is jobb, mint egy meleg fürdő egy olyan készítménnyel, ami nemcsak nem szárítja a bőrt, hanem még hidratálja is!