Ceralbin page image

SZÁRAZ HÁMLÓ BŐR

A száraz hámló bőr kezelése egyáltalán nem egyszerű, igazi kihívást jelenthet, azonban nekünk van néhány hasznos tanácsunk, amik segíthetnek.

A száraz hámló bőr kezelése kiemelten fontos

A száraz hámló bőr kezelése nagyon fontos, mielőbb érdemes cselekedni, mielőtt még ennél súlyosabb tünetek is jelentkeznek. Olyan kellemetlen tünetek is felléphetnek, ha nincsen időben kezelve a száraz bőr, mint az intenzív viszketés, egyre fokozódó hámlás, apró sebek, hegesedés, vérzés, és az ezzel együtt járó fájdalom. A száraz hámló bőr kezelése bár nem tűnik egyszerűnek, de a megfelelő kozmetikumokkal, szerekkel könnyedén lehet kezelni, hidratálni a bőrt. Ebben az esetben a hidratálás a kulcsfontosságú, ugyanis a legtöbb esetben azért alakulnak ki ezek a tünetek, mert felborul a bőr vízháztartása.

 

Száraz hámló bőr kezelése előtt tisztázni kell az okot

A legtöbb esetben a száraz hámló bőr a nem megfelelő hidratálás miatt alakul ki, de lehetnek más okai is, ezért a száraz hámló bőr kezelésének megkezdése előtt először kialakulásának okát kell tisztázni. Az okok különbözőek lehetnek: a bőrt ért külső káros hatások (beleértve a szelet, téli hideg levegőt, erős napsugárzást, erős kemikáliákat, túl meleg vízben való fürdést) valamint belső tényezők (mint a nem megfelelő folyadék fogyasztás, egyszerű hajlam, genetika, olyan betegségek, mint a cukorbetegség, vagy pajzsmirigy probléma). Amennyiben fent áll az utóbbiak gyanúja célszerű szakember tanácsát kérni, illetve abban az esetben is, ha a hidratáció hatására nem szűnnek meg a tünetek két héten belül.

 

Száraz hámló bőr kezelése hatékonyan

A legfontosabb kérdés, amiért most te is ezt olvasod, hogy hogyan lehet a száraz hámló bőr kezelése hatékony és gyors? A válaszunk erre a Ceralbin termékcsalád! A Ceralbin termékeit Agray Márton gyógyszerész speciálisan erre a célra fejlesztette ki: száraz, hámló bőr kezelésére. Ezek a termékek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amik tökéletesen állítják vissza a bőr hidratáltságát, és kezelik a száraz bő valamennyi tünetét.

 

Száraz hámló bőr kezelése a Ceralbin termékekkel

A Ceralbin termékcsalád termékei egytől-egyig tökéletesek a száraz hámló bőr kezelése esetében. Gyógyszerészeti minőségű természetes alapanyagokat tartalmaznak olyanokat, mint a kamilla, mandulaolaj, kókuszolaj, urea, vanília, levendula, méhviasz gyapjúzsír, vagy éppen omega zsírsav. Ezek az alapanyagok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a száraz hámló bőr kezelése hatékony legyen, és a bőr visszanyerje az eredeti szépségét, feszességét, puhaságát.

 

Száraz hámló bőr kezelése a zuhany alatt kezdődik

A száraz hámló bőr kezelése különleges odafigyelést igényel, nem elég csupán egy gyors krém felvitele, minden kozmetikumot gondosan meg kell válogatni. Önmagában a forró víz is képes irritálni, szárítani a bőrt, de a legtöbb szappannak még inkább szárító hatása van. Válaszd a Ceralbin kettős hatású fürdőkrémjét, ami fürdéshez és zuhanyzáshoz is tökéletesen megfelel és egyszerre tisztítja, valamint táplálja a bőrt.

 

Száraz hámló bőr kezelése gyorsan

A száraz hámló bőr kezelése közben sokszor jól jönn egy olyan gyors segítség, ami már azonnal eltünteti a kellemetlen tüneteket. A Ceralbin zsíros állagú univerzális kenőcse pont ilyen. Olyan nagyszerű összetevőket tartalmaz, amik már rövid időn belül kifejtik a hatásukat.

 

Száraz hámló bőr kezelése hatékonyan? Ide kattintva nézz szét a termékeink között!