Ceralbin page image

SZÁRAZ ARCBŐR

Mit lehet tenni száraz arcbőr ellen, hogyan lehet kezelni hatékonyan? A száraz arcbőr elég gyakori problémának számít, napjainkban több olyan káros behatás éri bőrünket, köztük arcbőrünket is, ami olyan folyamatokat indít el, mint a kiszáradás. Mutatjuk, mit lehet tenni száraz arcbőr ellen!

Mi okozza a száraz arcbőrt?

A száraz arcből több okból is kialakulhat, de leggyakrabban a nem kellő mértékű hidratálás okozza a problémát. Száraz bőr oka számos betegség lehet, sőt gyógyszerek is okozhatják ezt a hatást, ezért fontos, hogy ha a megfelelő hidratálás mellet sem csökken a panasz, akkor mindenképpen forduljon szakemberhez, illetve akkor is, ha más tünetet is észlel, akár az arcbőrén, akár máshol. Az arcunk olyan központi helyen van, hogy nem lehet eltakarni ruhákkal…csak kozmetikumokkal lehet kicsit átformálni, az apró hibákat elfedni. Sokszor ezek a kozmetikumok, az eltávolításukra használt szerek is olyan anyagokat tartalmazhatnak, ami miatt száraz lesz az arc bőre. Télen a szeles, hideg idő, nyáron pedig a nap káros sugarai okozhatnak száraz arcbőrt. Azonban ezek a problémák könnyen elkerülhetőek, orvosolhatóak megfelelő hidratálással, amire tökéletes választásnak bizonyulhat gyógyszertári hidratáló krémünk.

 

Hogyan lehet kezelni a száraz arcbőrt hatékonyan?

A száraz arcbőr nemcsak nem esztétikus, hanem számtalan kellemetlen tünetet is okozhat. Előrehaladott állapotban a száraz arcbőr hámlik, viszket, fáj, még apróbb sebek, vérző hegek is megjelenhetnek. Ezért minél hamarabb a lehető leghatékonyabban kezelni kell! A Ceralbin gyógyszertári készítményei segítenek visszaállítani a bőr szerkezetének egyensúlyát, csodás összetevői a bőr legmélyebb rétegeibe hatolnak, és töltik meg élettel a sejteket, állítják vissza a megfelelő vízháztartását. A hidratáló készítmények a legértékesebb összetevőkkel táplálják a bőrt, ami ennek köszönhetően újra ragyogni fog.

 

Vedd fel a harcot a száraz arcbőr ellen természetes anyagokkal!

A Ceralbin hidratáló krémjei, nemcsak gyógyszertári minőségben, hanem természetes anyagok felhasználásával is készültek. Minden olyan a természetben megtalálható kincset egy-egy tégelybe zártunk, ami segít felvenni a harcot a száraz arcbőr ellen. Kerültük a mesterséges kemikáliákat, illatosító anyagokat, csillámokat, mert ezek könnyen bőrirritáció okozhatnak, és egyáltalán nem segítenek abban, hogy tápláltabb, élettel telibb legyen a bőr. Méhviasz, gyapjúzsír, ricinusolaj, urea, mandulaolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, levendula, és kamillaolaj is került a krémjeinkbe, hiszen ezek mind-mind csodákat tesznek a bőrrel, táplálják, nyugtatják, élettel töltik meg.

 

Száraz arcbőr ellen mindenkinek

A ceralbin száraz arcbőr elleni készítményeit mindenkinek ajánljuk. Gyógyszertári krémünk ugyanis kizárólag magas tisztaságú alapanyagokat tartalmaz, így garantáltan nem okoz bőrirritációt, allergiát. Mivel mesterséges illatanyagokat nem tartalmaz, férfiak is bátran használhatják! Ez a száraz arcbőr elleni készítmény akár az egész családnak ideális megoldás lehet! Rendeld meg ITT vagy szerezd be a gyógyszertárakból!