Ceralbin page image

SZÁRAZ BŐR ÁPOLÁSA

A száraz bőr ápolása különös odafigyelést igényel. Ha valakinek száraz a bőre, akkor jól tudhatja, hogy mennyi kellemetlen tünettel tud járni. A Ceralbin termékcsaládba tartozó termékeket úgy fejlesztettük ki, hogy ne csak a száraz bőr tüneteit csökkentsék, hanem hosszú távú megoldást nyújtsanak, éppen ezért tökéletes választás száraz bőr ápolására.

Miért fontos kérdés a száraz bőr ápolása?

A száraz bőr ápolása azért nagyon fontos kérdés, mert számtalan kellemetlen tünetet idézhet elő, amik egyre súlyosbodni fognak, amennyiben nem figyelünk oda a megfelelő kezelésre. A kezdetben még csak viszkető bőr kipirosodik, még jobban viszketni fog, nem ritkán a hámlás is elindul, ami még egy fokkal ront az egészen, akár fájdalom is kialakulhat. Minél hamarabb elindul a száraz bőr ápolása, annál jobb, annál könnyebb lesz felvenni a harcot vele. Éppen ezért javasoljuk, hogy mikor az első tüneteket észleled, kezdj el nagyobb hangsúlyt fektetni a száraz bőröd ápolására. Mutatjuk, hogy hogyan csináld, mikre figyelj oda!

 

A száraz bőr ápolása nemcsak tüneti kezelés

A száraz bőr ápolásában a legfontosabb, hogy nemcsak a tüneteket kell enyhíteni, hanem a teljes problémát megszüntetni. A száraz bőt problémájának megoldásában a különböző, erre a célra kifejlesztett készítmények segíthetnek. A Ceralbin külön egy száraz bőr ápolására kifejlesztett termékcsalád, amit egy magyar gyógyszerész, Argay Márton fejlesztett ki. A Ceralbin tehát egy magyar fejlesztésű termékcsalád, gyógyszertári minőségű kozmetikai készítményekkel, amik nem tartalmaznak mesterséges anyagot, és hatékonyak a száraz bőr ápolásában.

 

Száraz bőr ápolása már a zuhany alatt is

Ha száraz a bőröd, akkor a legjobb, ha minden kozmetikumot gondosan megválogatsz. Sokan hajlamosak abba a hibába esni, hogy csak a hidratálókrém gondos kiválasztására figyelnek oda. Pedig a száraz bőrt már a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban is lehet ápolni. A száraz bőr ápolásának a fürdés vagy zuhanyzás közben nagyon jó módja, ha külön erre a célra kifejlesztett készítményt használsz. A Ceralbin fürdőkrém egyszerre gyengéden tisztít, és ápol. Ez egy nagyon hatékony és gyors megoldás száraz bőr ápolására!

 

Száraz bőr ápolása hatékonyan

Ha már jelentkeztek a száraz bőr kellemetlen tünetei, hámlás, bőrpír, fájdalom, bőrrepedezés, akkor egy valóban hatékony és gyors megoldásra lesz szükséged, ami egyszerre segít abban, hogy megszűnjenek kellemetlen tüneteid, valamint abban is, hogy bőröd újra hidratált legyen. Válaszd ebben az esetben a Ceralbin Univerzális kenőcsöt! Ez a gyógyszertári minőségű kenőcs egyszerre csökkenti a kellemetlen tüneteket, és hidratálja bőrödet, a legjobb választás nagyon száraz bőr ápolására. A legjobb, hogy minden bőrfelületen használható, és még csak mesterséges anyagokat sem tartalmaz, mint a többi drogériában kapható készítmény. A kenőcsről azt kell tudni, hogy kicsit zsírosabb a textúrája, mint a krémeknek, éppen ezért nagyon hatékonyan hidratál, de ezzel egy időben nehezebben is szívódik fel.

 

Száraz bőr ápolása könnyedén

Ha valami könnyedebb textúrájú krémet szeretnél, ami gyorsabban felszívódik, akkor válaszd a Ceralbin hidratáló testápolót! Érdemes zuhanyzás vagy fürdés után használni, de praktikus kiszerelésének köszönhetően a nap bármely szakaszában használhatod, akár munka közben is, ha egy kis hidratálásra van szüksége mondjuk a kezednek. Semleges illata miatt tökéletes választás nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is egyaránt.

 

Száraz bőr ápolása- az ajkakról se feledkezz meg!

A bőrszárazság tünetei gyakran az ajkakon is jelentkeznek. Nem érdemes a száraz bőr ápolásakor kihagyni ezt a kritikus területet sem, mert a repedezett ajkak nemcsak, hogy nem vonzóak, de fájdalmasak is lehetnek. Válaszd a Ceralbin kamillás-vaníliás ajakbalzsamot, ami gyors megoldást nyújt a problémára!

 

Ha száraz bőr ápolása, akkor válaszd a Ceralbin termékeit, amik nemcsak nagyon hatékonyak, hanem mesterséges adalékoktól is mentesek!