Ceralbin page image

SZÁRAZ A BŐRÖM

Száraz a bőröm: Mit tegyek? A száraz bőr helyreállítása nem mindig egyszerű feladat, hiszen több figyelmet és gondoskodást igényel. Mi mit ajánlunk a Ceralbinnál?

Száraz a bőröm: Belülről kell haladni

A bőrszárazság okának megtalálása rendkívül fontos. Nem biztos, hogy külső tényezők miatt lett száraz a bőröm. Sok esetben a bőrszárazság annak az oka, hogy kevés folyadékot viszünk be a nap folyamán. Ahhoz pedig, hogy a bőr rugalmas maradjon, feltétlenül szükséges megfelelő mennyiségű vízfogyasztás. Nem hiába ajánlják a szakértők is a naponta minimum 2-3 liter víz bevitelét, hiszen az egész szervezetünkre jó hatással lesz, köztük a bőrre is. Segíti a méregtelenítést, a narancsbőr ellen is megoldást nyújt, és a bőr nedvességét egyaránt fokozza.

 

Száraz a bőröm: A Ceralbin segít

A Ceralbin magyar fejlesztésű termékei természetes összetevőivel és gyógyszeripari minőségű alapanyagaival tökéletesen segít a bőrszárazság kezelésében. Olyan termékeket fejlesztettünk ki, amelyeket a saját tapasztalatainkon keresztül alkottunk meg, saját bőrünkön tesztelve. Termékeinket mindig úgy fejlesztjük, hogy folyamatosan törekszünk minden bőrtípus igényét kielégíteni a legmagasabb minőségben. Így mindenki megtalálhatja magának a legjobb hidratáló krémet, amely valóban segít a száraz bőr kezelésében.

Ha extra száraz a bőröm

Az extrém száraz bőr kezelése kiemelten fontos, hiszen sok esetben bőrirritáció, repedezett bőr vagy bőrpirosság is jelentkezik. Ezekre fokozottan ügyelni kell, mivel bizonyos termékekkel csak többet ártunk bőrünknek. A Ceralbin univerzális hidratáló kenőcse azonban egy olyan összetevőket tartalmazó hidratáló krém, amely a legextrémebb száraz bőr kezelésében is segít. Az univerzális kenőcsöt úgy fejlesztettük ki, hogy a bőr kirepedezését, a bőrirritációt egyaránt eltüntesse, vagyis nyugtassa és hidratálja a bőrt egyaránt. A gyapjúzsír és a méhviasz két olyan összetevők, amely természetesen fejti ki bőrhidratáló hatását, mindamellett, hogy a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be, ezzel fokozva védelmét. Ha extrém száraz a bőröm, csakis ezt használom!

Próbáld ki Te is és használd mindennap: univerzális hidratáló kenőcs.

 

Száraz a bőröm: Már a zuhany alatt segítek rajta

Ha nincs időd a napi rutinod során vagy elfelejted bekenni magad a hidratáló krémeddel, akkor a Ceralbin fürdőkrémét Neked találták ki. A száraz bőr kezelése már a zuhany alatt vagy a kádban megkezdődik. Egyszerre tisztít és ápol. A fürdőkrémet kifejezetten emiatt alkottuk meg, hogyha nincs elég időd a száraz bőröd ápolására, akkor ezt minél gyorsabban megtehesd. A kókuszolaj és a mandulaolaj nem csak a szennyeződések eltávolításában segít, de a bőröd puha és selymes lesz tőlük. A két növényi olaj mellett a napraforgóolajat is felhasználtuk, amely javítja a bőr rugalmasságát és segíti megőrizni a bőr nedvességét, ezáltal hidratált marad.

Bőrápolás a zuhany alatt: Ceralbin fürdőkrém

Száraz a bőröm: Hogyan kezeljem könnyedén?

A bőrszárazság a lehető legkönnyebben olyan hidratáló krémmel lehetséges, amely könnyedén eldolgozható és gyorsan képes felszívódni. Erre fejlesztettük ki a Ceralbin hidratáló testápolóját, amely szintén a gyapjúzsír és a méhviasz kettősének előnyeit tartalmazza a száraz bőr elleni harcban. A könnyedebb textúra lehetővé teszi a gyorsabb felszívódást és eldolgozást, így a bőr azonnal megnyugszik és helyette lágy, sima tapintású lesz.

Száraz bőr ellen az egész testre: Ceralbin hidratáló testápoló

 

Száraz a bőröm: kezeld egyszerűen! Válaszd a Ceralbin termékeit, amit megrendelhetsz webshopunkból vagy keresd meg a kapható patikákban!