Ceralbin page image

SŰRŰ BŐRÁPOLÓ KRÉM

Amennyiben neked is problémád van bőröd szerkezetével, jobban mondva annak vízháztartásával, ezért száraz, problémás, akkor számodra is egy sűrű bőrápoló krém lesz a legjobb megoldás. Egy sűrű bőrápoló krém képes a bőr legmélyebb rétegeibe hatolni, és ott kifejteni hatását, valamint erős védelmet nyújt a környezet ellenhatásaival szemben is. Engedd meg, hogy bemutassuk a saját, gyógyszertári minőségű, természetes alapanyagokból álló sűrű bőrápoló krémünket!

Sűrű bőrápoló krém száraz bőrre

Amennyiben neked is száraz a bőröd, biztosan tapasztaltad már, hogy a drogériákban kapható vizes bázisú, könnyed krémek nem segítenek. Akár kézszárazságról, akár más testrész szárazságáról legyen szó, a probléma különleges gondoskodást igényel. A száraz bőrnek ugyanis számos kellemetlen tünetet lehet a nem esztétikus küllem mellett, amit sűrű testápoló krémünk képes lehet enyhíteni. Gyakori tünet a viszketés, a hámlás, enyhe, vagy erősebb bőrpír, feszítő érzés, előrehaladottabb esetben pedig az apró sebek, vérzés kialakulása sem ritka. Itt az ideje, hogy elkezd használni természetes alapanyagaggokból álló, gyógyszertári tisztaságú sűrű bőrápoló krémünket, hogy abba hagyd végre a feszengést, a kellemetlen tünetek csillapítását, a ruhákkal való takargatást!

 

Sűrű bőrápoló krém gyógyszertári tisztaságban

Amennyiben bőrproblémával küzdesz, biztosan magad is jól ismered azt az érzést, amikor szinte nagyítóval a kezedben bújod a drogéria polca előtt állva krémek hátulját, hogy vajon milyen alapanyagokat tartalmaznak. Igyekszel elkerülni a mesterséges alapanyagokat, színezékeket, mert attól tartasz, hogy azok irritálják a bőrödet, és ezzel még nagyobb gondot okoznak? Van egy jó hírünk! A Ceralbin sűrű bőrápoló krémje gyógyszertári tisztaságú. Egy magyar gyógyszerész fejlesztette ki, és az óta is gyógyszertári minőségben, gyógyszertári előírásoknak megfelelő anyagokból készülnek a krémek. Ezzel pedig biztosítani tudjuk, hogy a sűrű bőrápoló krém ne okozzon semmilyen irritációt!

 

Sűrű bőrápoló krém természetes alapanyagokból

Manapság egyre jobban hódít a természetesség iránti igény- megjegyeznénk, hogy a legnagyobb örömünkre. Mi hiszünk a természet csodákat tevő erejében, és abban, hogy a természet kincsei valamennyi problémára megoldást nyújtanak. Éppen ezért a sűrű bőrápoló krémünk is természetes alapanyagokból áll. Olyan kincseket rejtettünk a tégelyekbe, mint a gyapjúzsír, ami mélyre hatol a bőrben, és segít, hogy hidratált, valamint puha legyen az, hatékony és hosszú távú hatása van. Sűrű bőrápoló krémünk e miatt az alapanyag miatt sokkal jobb, hatékonyabb, mint a drogériákban kapható vizes bázisú krémek. Megtalálható még a készítményben a szintén csodákat érő méhviasz, ricinusolaj és omega zsírsav, napraforgó olaj vitamin is, ezek mind segítik a gyulladás csökkentését, és hozzájárulnak a bőr regenerálódásához.

 

Sűrű bőrápoló krém a Ceralbintól

Sűrű bőrápoló krémünk a természet erejével veszi fel a harcot a száraz bőr ellen, a legmélyebb rétegekbe hatolva fejti ki hidratáló hatását, miközben semmiféle allergiás reakciót nem okoz. Sűrű bőrápoló krémünket beszerezheted a megjelölt gyógyszertárakban , de Univerzális kenőcsként megtalálhatod a webáruházunkban is. Hűségprogramunk segítségével értékes pontokat is gyűjthetsz, ne hagyd ki!