Ceralbin page image

REPEDEZETT BŐR

A repedezett bőr a bőrszárazság egyik igen kellemetlen tünete, amely fájdalommal és gyakran vérzéssel is együtt jár. Ezt minél előbb kezeltetni szükséges, hogy bőröd újra puha és hidratált legyen. Mindezt hogyan kezeld? A következőkben kiderül!

A repedezett bőr oka

A repedezett bőr általában akkor alakul ki, ha valakinek extrém száraz a bőre. A bőrszárazság több okból is kialakulhat: genetika, ekcéma, túlzott igénybevétel, napfény, hideg időjárás, allergia stb. Legyen a bőrszárazságnak bármilyen oka is, azt megfelelően külsőlegesen is kezelnünk kell, hogy fokozzuk a bőr védelmét és hidratáltságát. Ha extrém bőrszárazság tünete jelentkezik, tehát repedezett bőr, pirosság, viszketés, akkor gyors segítségre lesz szükség, hogy enyhítsük a tüneteket! A túlzott bőrszárazságot és a bőrirritáció tüneteit azonban nem lehet általános hidratáló krémekkel kezelni. Itt már sokkal speciálisabb termékekre van szükség

A repedezett bőr gyors segítsége

A repedezett bőrt és a bőrirritáció további tünetét szeretnénk minél gyorsabban kezelni, hiszen nem csak kellemetlen érzés jár együtt ezekkel, de nem is túl esztétikus. Emellett a repedezett bőr általi sebeken keresztül könnyedén a szervezetbe juthatnak különböző baktériumok, szennyeződések. A Ceralbin gyógyszertári minőségű termékeivel azonnali segítséget nyújtunk a bőrszárazság ellen, akár a legextrémebb esetekben is. A gyógyszertári minőség olyan magas minőséget jelent, amely során a termék a legszigorúbb szabályoknak is megfelel, tehát egyenértékű egy patikában kikevert krémmel. A Ceralbin termékei emellett 90% felett természetes összetevőkből készült, így a természet erejével veszi fel a harcot a bőszárazsággal és a repedezett bőrrel egyaránt.

A legerősebb kenőcs repedezett bőrre

Ha olyan kenőcsöt keresel, amely képes azonnal megszüntetni repedezett bőröd, akár ekcéma esetén is, akkor a Ceralbin univerzális kenőcsöt válaszd. A kenőcs azért univerzális, hiszen a test bármely részén használható. Állaga olyan sűrű és zsíros, hogy képes a legextrémebb bőrszárazság tüneteit is megszüntetni, akár az első használat után. A termék mivel gyógyszertári minőségű, így a legtisztább és legjobb minőségű alapanyagokból készült, így érzékenyebb bőrre egyaránt alkalmas. A kenőcs által bőröd nem csak újra puha és hidratált lesz, de védi a bőrt az újabb kiszáradástól és a repedezettségtől. A méhviasz és a gyapjúzsír természetesen segít kezelni a bőrszárazság tüneteit a Ceralbin univerzális kenőcsében.

Repedezett bőr megszüntetése a zuhany alatt

Kevés olyan termék van, amely már a zuhany alatt képes kezelni a bőrszárazság tüneteit. A Ceralbin fürdőkréme azonban pontosan ilyen! Tisztít és ápol egyben, így képes felvenni a harcot a repedezett bőrrel szemben is akár már fürdés vagy zuhanyzás közben. A kókuszolaj és a mandulaolaj természetes és együttes hatásuk révén képes megnyugtatni a bőrt, bejutva a mélyebb rétegekbe, miközben külsőleg eltávolítják a bőrről a szennyeződéseket. Mivel zuhanyzás vagy fürdés közben is használható, nagyon egyszerű felvinni, hiszen nem kell megvárni amíg beszívódik, mégis hatásos.

Ismerd meg közelebbről és rendeld meg most: Ceralbin fürdőkrém

 

Repedezett bőr kezelése nagyobb felületeken

Ha egy könnyedebb textúrájú termékre lenne szükséged, amely ugyanúgy képes megküzdeni a repedezett bőrrel és megszüntetni azt, akkor a Ceralbin hidratáló testápolóját válaszd. A termék hasonlóan a kenőcshöz a méhviasz és a gyapjúzsír együttes erejét használja fel a bőrszárazság elleni küzdelemben. A benne található urea pedig még inkább puhítja és hidratálja a bőrt, miközben fokozza vízmegkötő képességét.

Ha te is sima, puha és selymes bőrt szeretnél: Ceralbin hidratáló testápoló

 

Szeretnéd, ha a repedezett bőr kezelése egyszerű lenne? Akkor válaszd a Ceralbin termékeit, amit megrendelhetsz webshopunkból vagy keresd meg a kapható patikákban!