Ceralbin page image

NAGYON SZÁRAZ BŐR KEZELÉSE

A nagyon száraz bőr kezelése nem mindig tűnik egyszerűnek, főleg addig nem, amíg meg nem találod a tökéletes krémet bőröd számára. A Ceralbin termékek úgy lettek megálmodva, és kikeverve, hogy tökéletesek legyenek a nagyon száraz bőr kezelésére is, a benne található természetes alapanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva fejtik ki hidratáló hatásukat.

Nagyon száraz bőr kezeléséhez különleges hatóanyagok kellenek

Ha neked is erősen száraz a bőröd, akkor biztosan rengeteg problémád akadt már a különböző kozmetikumokkal, amik még inkább elkezdték bőrödet kiszárítani. A nagyon száraz bőr kezeléséhez különleges hatóanyagok kellenek, olyanok, amik képesek a bőr legmélyebb rétegeibe hatolni, helyreállítani a bőr szerkezetét, hidratálni, csökkenteni a gyulladást, miközben a bőrfelszín tüneteit is kezelik. A drogériákban kapható egyszerű kézkrémek, testápoló szerek nem feltétlenül felelnek meg a kritériumoknak. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy bármi baj lenne velük, csupán azt, hogy a nagyon száraz bőr kezelése ennél nagyobb tudatosságot követel meg.

 

Lehetséges a nagyon száraz bőr kezelése otthon?

A bőr szárazságát legtöbbször a nem megfelelő hidratálás okozza. Ennek hatására felborul a bőr szerkezetének a vízháztartása, és olyan kellemetlen tüneteket észlelhetsz, mint a viszketés. kipirosodás, repedezés, hámlás, apró sebek, esetleg vérzés. A legtöbbször a megfelelő hidratálás megoldja ezt a problémát, de vannak olyan esetek, amik a nagyon száraz bőr kezelése csak szakember segítségével lehetséges. Ha az otthoni ápolásra, megfelelő hidratáló szerek alkalmazására nem javul bőröd állapota, nem csökkennek a kellemetlen bőrszárazságot jelző tünetek, esetleg újak jelennek meg, akkor kérd szakember segítségét! De előbb lássuk, hogyan lehetséges a nagyon száraz bőr kezelése otthon!

 

Nagyon száraz bőr kezelése a Ceralbinnal

A Ceralbint egy magyar gyógyszerész, Dr. Agray Márton fejlesztette ki, kifejezetten a nagyon száraz bőr kezelésére. Olyan összetevőket válogatott össze, amik segítségével könnyedén, és gyorsan visszaállítható a bőr egészséges szerkezete, csökkenthetőek, és teljesen vissza is szoríthatóak a száraz bőr tünetei. A termékcsalád minden terméke 100%-ban gyógyszertári minőségben készül, több fokon bevizsgált magas fokú alapanyagokból, természetes összetevőkből. A nagyon száraz bőr kezelésére több kiváló termékünk is van.

 

Nagyon száraz bőr kezelése hatékonyan

A nagyon száraz bőr kezelése nem is lehetne hatékonyabb, mint a sűrű összetétele gyapjúzsírral és méhviasszal gazdagított Ceralbin Univerzális kenőccsel. Zsíros formulájának köszönhetően extra erővel kezeli a száraz bőr valamennyi tünetét. Olyan csodás alapanyagokkal van teli, mint az urea, vagy éppen a napraforgóolaj, amik a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva fejtik ki ápoló, gyulladáscsökkentő hatásukat.  Nagyon száraz bőr kezelése esetében ezt a termékünket ajánljuk leginkább amikor nagy a baj. Termékcsaládunk többi terméke pedig az általános ápolásra, a bőr optimális szerkezetének fenntartására lehet megfelelő választás. Nézz szét termékeink között webáruházunkban, vannak akciós csomagajánlataink is!

 

Nagyon száraz bőr kezelése a zuhany alatt

Amennyiben száraz a bőröd, tisztában kell vele lenned, hogy nemcsak bizonyos kozmetikumok, hanem maga a víz is képes szárazzá tenni a bőrödet. Kifejezetten káros a nagyon száraz bőr kezelése során a forró víz használata. Éppen ezért fejlesztettünk ki egy olyan fürdőkrémet, amit már zuhanyzás, vagy fürdés közben is be lehet venni a bőr védelme érdekében. Ez a kettős hatású fürdőkrém, nemcsak tisztít, hanem már a zuhany alatt is hidratál, védi a száraz bőrt a kiszáradástól.

 

Nagyon száraz bőr kezelése esetében választ a Ceralbin természetes összetételű, gyógyszertári minőségű termékeit! Megvásárolhatóak a megjelölt patikákban, illetve online ITT!