Ceralbin page image

NAGYON SZÁRAZ BŐRRE TESTÁPOLÓ

Ha nagyon száraz bőrre testápolót keresel, akkor itt a megoldás! A Ceralbin hidratáló testápolója gyógyszertári minőségével és természetes összetevőivel segíti kezelni nagyon száraz bőrödet és megszüntetni annak tüneteit. Ismerd meg Te is!

Nagyon száraz bőrre testápoló: a legmagasabb minőségben

A Ceralbin hidratáló testápolója, ahogy a többi Ceralbin termék is 100%-ban magyar fejlesztésű termékek. A testápoló gyógyszertári minőségű, amely azt jelenti, hogy a legszigorúbb szabályoknak megfelelnek a benne található alapanyagok, tehát rendkívüli tisztaságúak. A Ceralbin nagyon száraz bőrre készítette testápolóját, amelyben a természetesen anyagok együttes hatása miatt képes eltüntetni az összes bőrszárazsággal járó tüntet. Így a bőrirritáció, bőrpirosság, viszketés, és a kirepedezett bőr teljesen eltűnik.

 

Nagyon száraz bőrre testápoló: ureával

Mint ahogy említettük a Ceralbin hidratáló testápolójában természetes összetevőket használtunk fel, amelyek 90% felett találhatók meg a krémben. A krém egyik leghatásosabb összetevője az urea, amely egy olyan természetes hidratáló és vízmegkötő vegyület, amely bejutva a bőrbe a mélyebb rétegekben képes kifejteni hatását, így javítja hidratáltságát és megőrzi integritását. Az ureától lesz a bőr rendkívül puha, selymes és a környezeti hatásokkal szemben ellenállóbb.

Nagyon száraz bőrre testápoló: természetes hatóanyagokkal

Az urea mellett a méhviasz és a gyapjúzsír természetes hatékonyságát is felhasználtuk, ezért lesz kiváló nagyon száraz bőrre ez a testápoló. A méhviasz és a gyapjúzsír kiváló bőrpuhító hatással rendelkezik, hiszen szintén a bőr mélyebb rétegeibe hatol be. Ezek az összetevők olyan együttes hatással rendelkeznek, amely során a bőr védelme fokozódik, így elkerülhetjük az újabb kiszáradást.

Ha nagyon száraz bőrre testápolót keresel, akkor valóban a Ceralbin lesz a legjobb választás!

 

Nagyon száraz bőrre testápoló: érzékeny bőr esetén is

Sokan küzdenek manapság nagyon száraz bőrrel, amely általában érzékenységgel is együtt jár. Ebben az esetben a bőrirritáció tünetei jelentkezhetnek, köztük a bőrpirosság, viszketés, repedezett bőr. A Ceralbin úgy lett megalkotva, hogy nem csak nagyon száraz bőrre kifejlesztett testápoló, hanem érzékeny bőrűek és gyermekek is alkalmazhatják. A testápoló illatanyag és parabénmentes, továbbá hipoallergén gyapjúzsírt tartalmaz, tehát semmilyen formában nem árt érzékeny bőr esetén sem.

Ha szeretnéd Te is beszerezni és minél előbb kezelni a nagyon száraz bőr tüneteit, akkor rendeld meg webshopunkból!

 

Nagyon száraz bőrre testápoló: hogyan alkalmazzuk?

A Ceralbin hidratáló testápolója mindennapi használatra lett kifejlesztve, így könnyedén beépíthető a napi bőrápolási rutinba. Szükség esetén naponta akár többször is használhatjuk, hiszen nagyon száraz bőrre lett megalkotva ez a testápoló. A legjobb eredményt úgy érhetjük el vele, ha zuhanyzás vagy fürdés után, a megszárított bőrfelületen alkalmazzuk, ezzel bent tartva a bőr nedvességét. A családban bárki számára használható, így akár gyermekek számra is ajánlott, hiszen érzékeny bőrre is kiváló.

Próbáld ki nagyon száraz bőrre testápolónkat, és hidd el, nem fogsz csalódni! Rendeld meg a webshopban: Ceralbin hidratáló testápoló