Ceralbin page image

MIÉRT VÁLASSZ GYÓGYSZERTÁRI MINŐSÉGŰ BŐRÁPOLÓT?

Manapság már rengeteg különböző kozmetikum van a piacon, csakúgy hemzsegnek az ilyen-olyan csodákat ígérő krémek, mézédes, vagy más mesés illatú kenőcsök a drogériákban, boltok polcain, webáruházakban, de azért érdemes a gyógyszertárak kínálatára is vetni egy pillantást. Miért? Mutatjuk miért éri meg gyógyszertári minőségű bőrápolót választani!

Magas minőség

Miközben állsz a drogériában a polc előtt, és válogatsz a különböző márkájú, kiszerelésű, designű, illatosítású bőrápoló közül, nehezen tudod csak eldönteni, hogy melyik milyen minőségű. A különböző védjegyek alapján esetleg próbálhatsz következtetni, de biztosra nem tudhatod, hogy valóban magas minőségű termék került-e a kosaradba, később a bőrödre. Pedig egy, a közvetlenül bőrünkkel érintkező termék esetében ez nagyon fontos. Azonban, ha gyógyszertári minőségű kozmetikumot vásárolsz, akkor garantáltan a legjobbat kapod, ugyanis nagyon sok előírás biztosítja, hogy csakis bevizsgált, magas minőségű, jótékony hatású anyagok kerüljenek a tégelybe.

Biztonság

Ha gyógyszertári minőségű bőrápolót vásárolsz, akkor biztonságban tudhatod bőrödet. nem kell különöseb kockázatoktól, allergiás reakcióktól, bőrirritációtól tartanod, ugyanis az ilyen gyógyszertári készítmények, bevizsgált, bőrbarát alapanyagokat tartalmaznak, amik minden bőrtípusnak megfelelőek, még a nagyon érzékeny bőrűeknek is.

Természetesség

A Ceralbin hidratáló készítmények gyógyszertári minőségben kerülnek forgalomban, és a magas minőségen kívül másik nagy előnyük, hogy kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, ráadásul olyan természetes anyagokat, amik hidratálttá és puhává varázsolják a bőrt. Ezekben a készítményekben nincsenek mesterséges színezők, illatanyagok, csillámok és egyéb nem természetes adalékanyagok sem. Ezzel biztosítják a gyógyszertári készítmények, hogy bőröd csakis a legjobb ápolást kapja, és ne érintkezzen olyan anyagokkal, amik kárt tehetnek benne.

Magyar termék

Mindezek mellett a Ceralbin egy 100%-ban magyar termék. Egy magyar gyógyszerész, Argay Márton alkotta meg a termékcsaládot, nemcsak minden szaktudását, hanem szívét-lelkét beletette, hogy a legtökéletesebb ápolókrém születhessen meg, ami éppolyan jó normál bőrre, mint nagyon száraz, vagy éppen nagyon érzékeny bőr esetén. Tudás, szeretet, tradíciók, innováció, és megannyi természetes hidratáló alapanyag ötvözetéből állt össze a hidratáló krém gyógyszertári minőségben, amit IDE kattintva te is megvásárolhatsz!