Ceralbin page image

KRÉM EXTRA SZÁRAZ BŐRRE

A Ceralbin termékei között te is megtalálhatod a tökéletes krémet extra száraz bőrre, ugyanis a termékcsalád kifejezetten a száraz bőr ápolására lett kifejlesztve. A krémek több olyan természetes alapanyagot is tartalmaznak, amik segítik a bőr megfelelő hidratálását.

Kell egy tökéletes krém extra száraz bőrre!

Ha neked is száraz a bőröd, akkor biztosan jól tudod, hogy milyen kellemetlen tünetekkel, mellékhatásokkal tud ez járni. Először csak kellemetlen, elkezd viszketni, kipirosodik, majd szép lassan, kisebesedik, apró vérzések jelennek meg rajta, hámlik, és ez nemcsak nem szép látvány, hanem nagyon kellemetlen is. Éppen ezért fontos, hogy legyen egy tökéletes krém extra száraz bőrre, ami véd, hidratál, segít enyhíteni, valamit megszüntetni a bőr szárazságának a tüneteit. Extra száraz bőr esetén nem mindegy, hogy milyen kozmetikumokat használunk, mert egy nem megfelelő krém, még aakár kárt is okozhat.

 

Milyen egy megfelelő krém extra száraz bőrre?

Egy krém extra száraz bőrre akkor nevezhető megfelelőnek, hatásosnak, ha segít csökkenteni a bőrszárazság okozta tüneteket, a bőrpírt, a viszketést, a hegesedés, és az apró sebeket, valamint ezen túl, segít visszaállítania a bőr normális állapotát, segít, hogy újra táplált, és hidratált legyen a bőr. A Ceralbin termékei közül mindegyikben olyan magas minőségű, természetes összetevők találhatóak, amik hatékonyak extra száraz bőr kezeléséhez is.

 

Mit tartalmaz egy tökéletes krém extra száraz bőrre?

A Ceralbin termékcaládját megálmodó, és megalkotó Argay Márton szerint egy tökéletes krém extra száraz bőrre olyan magas minőségű, természetes anyagokban gazdag, amik segítik a bőr hidratálását, a vízháztartás helyreállítását, amik behatolnak a bőr mélyébe, és onnan fejtik ki tápláló hatásukat. A Ceralbin termékek megalkotásakor éppen ezért olyan gyógyszerészeti minőségű anyagok kerültek az alapanyagok köz, mint a méhviasz, gyapjúzsír, ricinusolaj, urea, citrus illóolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, napraforgó olaj, levendula, vagy éppen a kamillaolaj. Ezek mind-mind hozzájárulnak, hogy egy krém extra száraz bőrre tökéletes megoldást nyújtson, hatásuk bőrlágyító, gyulladáscsökkentő, tápláló, hidratáló.

 

Ceralbin: a tökéletes krém extra száraz bőrre

A Ceralbin webáruházában többféle terméket is találhatsz, amik kifejezetten extra száraz bőr ápolására lettek kifejlesztve, a Ceralbin fürdőkrém például abban segít, hogy az egyébként megannyi káros hatással bíró fürdés se okozzon problémát, már a zuhany alatt is ápold a bőrödet, ez a termék ugyanis nemcsak tisztít, hanem egyben hidratál is. Ceralbin kamillás-vaníliás ajakbalzsam a szád szárazságára tökéletes megoldás. A Ceralbin hidratáló testápoló is hatékonyan használható a mindennapokban. De a legjobb krém extra száraz bőrre a Ceralbin univerzális kenőcs, kicsit zsíros állagának köszönhetően ugyanis gyorsan és hatékonyan bevethető a legextrémebb esetekben is. A test bármely területén használható.

 

Próbáld ki te is, és győződj meg róla te magad, hogy valóban a Ceralbin a legjobb krém extra száraz bőrre! Nézz szét a webáruházban!