Ceralbin page image

KRÉM SZÁRAZ BŐRRE

Olyan krémet keresel száraz bőrre, amely valóban segít a bőröd hidratálni és megóvni az újabb kiszáradástól? A Ceralbin termékcsaládja segít benne!

Krém száraz bőrre – A Ceralbin termékcsalád

A Ceralbin egy 100%-ban magyar fejlesztésű termékcsalád, amely gyógyszeripari minőségű alapanyagokból, azaz rendkívüli tisztaságú összetevőkből áll, amelyek mind természetesek. Olyan összetevők, mint a gyapjúzsír, a méhviasz, a kókuszolaj, a mandulaolaj, a napraforgóolaj vagy a ricinusolaj, mind elősegítik a bőr hidratálását, és ezektől lesznek valóban hatásosak a Ceralbin termékek. Így az összes krém száraz bőrre lett kifejlesztve, extra védelmet nyújtva, hogy elkerülhessük az újabb kiszáradást, a bőrirritációt és a kirepedezett bőrt.

Kíváncsi vagy termékeinkre? Ismerd meg az összes krémünket száraz bőrre webshopunkból!

 

Krém száraz bőrre – ha extra segítségre van szükség

A Ceralbin legelső terméke az univerzális hidratáló krém száraz bőrre, kifejezetten azért jött létre, hogy gyors megoldást nyújtson az extrém esetekben is. Dr. Argay Márton magának és családjának fejlesztette ki, hogy végre egy valóban hatékony hidratáló krémet tudjon használni. A krém száraz bőrre olyan hatásos volt, hogy egyre szélesebb körben kezdték használni, így már webshopunkon is kapható. Különlegessége, hogy a benne található gyapjúzsír és méhviasz mélyen táplálja a bőrt, így már a legalsó rétegekben kifejtik bőrpuhító hatásukat. A benne található ricinusolaj pedig a bőr nyugtatásában és védelmében segít, elkerülve a bőrirritációt szélsőséges estekben is.

 

Krém száraz bőrre – felfrissülés az egész testnek

A Ceralbin testápolója hasonló összetevőkkel született meg, mint az univerzális hidratáló kenőcs. Szükség volt egy olyan krémre, amely gyorsabban felszívódik és könnyebb eldolgozni, nagyobb bőrfelület esetén. A méhviasz és a gyapjúzsír kettős hatása ugyanúgy dolgozik a testápolóban, azonban ureával kiegészítve lesz tökéletes krém száraz bőrre. Az urea természetes hidratáló hatása mellett, extra védelmes nyújt a bőrnek, és segíti a további kiszáradás megelőzését. Emellett kellemes citrusos illata még inkább lenyűgöz.

 

Fürdőkrém száraz bőrre – már a zuhany alatt elkezdődik

Az egyik legnagyobb innováció a Ceralbin fürdőkrém, amely már a fürdőkádban ülve vagy a zuhany alatt segíti a bőrt helyreállítani és használata után azonnal puhább lesz bőröd. A fürdőkrém száraz bőrre tökéletes, hiszen a benne található kókuszolaj igen gazdag szabad zsírsavakban, amely bizonyította már hatékonyságát a száraz bőrrel szemben. A kókuszolaj emellett antimikróbás hatással rendelkezik, így megvédi a bőrt a szennyeződésektől.

Ismerd meg további összetevőit és azok hatásait a Ceralbin fürdőkrém száraz bőrre való alkalmazása során!

Krém száraz bőrre? Válaszd a számodra legmegfelelőbbet a Ceralbin termékcsaládjából és rendeld meg most!