Ceralbin page image

KISZÁRADT BŐR

Sajnos napjainkban nagyon sokszor előforduló probléma a kiszáradt bőr, aminek kezelés bár nem mindig egyszerű, de ha megtaláljuk az ehhez szükséges eszközöket, akkor nagyon hatékonyan lehet enyhíteni, sőt teljesen meg is szüntetni a kiszáradt bőrrel járó tüneteket.

Ezért kell kezelni a kiszáradt bőrt

A kiszáradt bőrt nagyon fontos kezelni még idejében, ugyanis nagyon sok kellemetlen tünetet okozhat, amik a kezelés elmulasztásával egyre fokozódnak, súlyosbodnak. Éppen ezért, már a kiszáradt bőr első jelének észlelésekor érdemes közbe lépni., és megkezdeni a megfelelő kezelést. A kezdetben még csak viszkető bőr később pirosodni és hámlani kezd, a viszketés nemcsak erősödik, hanem fájdalommal is társul majd. Minél hamarabb elkezded a kiszáradt bőröd ápolását, annál könnyebb dolgod lesz, annál hamarabb vissza tudod fordítani a folyamatot, és hidratáltá tudod tenni a bőrödet.

 

Hogyan kell kezelni a kiszáradt bőrt?

A kiszáradt bőrt egyrészt kívülről, másrészt pedig belülről kell ápolni. Ha a kiszáradt bőr első tünetei jelentkeznek, az azt jelenti, hogy vízhiány lépett fel, ezt a hiányt pedig pótolni kell. A hidratáló készítmények használata mellett tehát a vízfogyasztásnak is kiemelt szerepe van. A megfelelő mennyiségű folyadék bevitele nemcsak az egészségedre, emésztésedre van jó hatással, hanem bőrödre is. A víz segít a méregtelenítésben, de ezzel együtt a bőrt is hidratálja, segít felvenni a harcot a makacs narancsbőr ellen is. Amellett, hogy megfelelő készítményekkel külsőleg hidratálod a kiszáradt bőrt, ügyelj arra is, hogy naponta legalább 2, de inkább 3 liter folyadékot fogyassz, ha alehet tiszta víz formájában! Kerüld a cukros, alkoholos italokat!

 

Kiszáradt bőr hidratálása

A megfelelő folyadék bevitele mellett a kiszáradt bőrt külsőleg is kezelni kell, olyan kozmetikumokkal, amik feltöltik a víztartályát a bőrnek, selymessé, kisimulttá, puhává, és ragyogóvá varázsolják. A Ceralbin termékek úgy lettek megalkotva, hogy tökéletesek legyenek kiszáradt bőr kezelésére. Olyan magas minőségű, természetes alapanyagokat tartalmaznak, amik hatékonyan hidratálják a kiszáradt, vízhiányos bőrt. A termékek egytől egyik kizárólag gyógyszertári minőségű összetevőket tartalmaznak, és abból is a legjobbakat.

 

Kiszáradt bőr kezelése a zuhany alatt

Sok szappan, egyéb kozmetikai készítmény szárítja sajnos a bőrt, ráadásul a meleg víznek is hasonló hatása van, ez pedig nincsen jó hatással az egyébként is száraz bőrre. Mi lehet a megoldás? A Ceralbin segítségével már a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban is kezelheted kiszáradt bőrödet, a Ceralbin fürdőkrém segítségével, ami egyszerre kíméletesen tisztít és ápol. A fürdőkrémet mandulaolajjal és kókuszolajjal gazdagítottuk, így nemcsak a hatása, hanem az illata is egészen biztosan elvarázsol!

 

Kiszáradt bőr kezelése hatékonyan

A kiszáradt bőr esetében nem lehet megfeledkezni a hidratálásról sem, amihez szintén tökéletes termékeket találhatsz a webáruházunkban! Olyan természetes összetevőkből álló termékeket, amik segítenek hidratálni a bőrödet. Ezek akkor is segítenek, ha már jelentkeztek a kiszáradt bőr kellemetlen tünetei, hámlás, bőrpír, fájdalom, bőrrepedezés. Argay Márton gyógyszerész jóvoltából egyszerűen és hatékonyan visszaállíthatod bőröd egészséges ápoltságát!

Nézz szét webáruházunkban IDE kattintva, és ints búcsút kiszáradt bőrödnek!