Ceralbin page image

BŐRÁPOLÓ KRÉM SZÁRAZ BŐRRE

Ha a megfelelő termékcsaládot keresed, amelyet a mindennapok során bármikor használhatsz és tökéltes megoldás lesz száraz bőrödnek, akkor itt a Ceralbin! Miért a Ceralbin?

A Ceralbin gyógyszergyári minőségű alapanyagai miatt bárki számára megfelelő, aki bőrápoló krémet keres száraz bőrre. A természetes összetevők együttese nem csak a bőrápolásban segít, de megvédi a bőrt a kiszáradástól és ismét simává, rugalmassá válik.

Bőrápoló krém száraz bőrre: többféle textúrában

A Ceralbin termékcsaládja 100%-ig magyar fejlesztésű, gyógyszeripari minőségű alapanyagokból készül, természetes összetevőkkel. Termékeink között többféle textúrájú bőrápoló krém található száraz bőrre, amelyek igazodnak az egyén igényeihez. A Ceralbin univerzális hidratálója egy sűrűbb állagú kenőcs, amit azoknak ajánlunk, akiknek rendkívül száraz és érzékeny a bőrük. A Ceralbin testápolója tökéletes választás lesz, amennyiben bőröd nagyobb felületen is száraz. A Ceralbin fürdőkrém kettő az egyben, amely tisztít és ápol egyaránt, így lesz kiváló bőrápoló krém száraz bőrre.

 

Bőrápoló krém száraz bőrre: természetes összetevőkkel

A Ceralbin termékeit úgy alkottuk meg, hogy nagy tisztaságú gyógyszeripari minőségű növényi olajokat is felhasználtunk a gyártás során. Mindegyik bőrápoló krém száraz bőrre lett kifejlesztve, azonban különböző növényi olajokat és természetes alapanyagokat használtunk fel megalkotásuk során. Ilyen összetevők a ricinusolaj, a mandula olaj, kókuszolaj, levendula és a citrusos illóolaj. Fő alapanyagként a méhviaszt és a gyapjúzsír alkalmaztuk az univerzális kenőcs és a hidratáló testápolónál. Még a fürdőkrémbe a mandulaolaj bőrpuhító hatását, illetve a kókuszolaj és a napraforgóolaj jótékony hatásait is belecsempésztük.

Bőrápoló krém száraz bőrre: a tökéletes megoldás

A legtöbb bőrápoló krém száraz bőrre vízbázisú, amely a hidegre vagy a száraz levegőre kiérve csak még többet árt bőrünknek. Éppen ezért alkottuk meg a Ceralbin olajalapú, zsírosabb és lágyabb termékeit, amelyek azonosulnak bőrödhöz, így megfelelően hidratálja és táplálja bőröd. A Ceralbin bőrápoló krém száraz bőrre lett kifejlesztve, azonban segít a bőrirritáció megszüntetésében és megvédi a bőrt a további kiszáradástól. Univerzális hidratáló kenőcsünk pedig a zsíros állaga miatt, ami a méhviasznak és a gyapjúzsírnak köszönhető, behatol a bőr mélyebb rétegeibe, ezáltal teljesértékű hidratálásra képes.

 

Bőrápoló krém száraz bőrre: bármikorra

A Ceralbin termékei a nap bármely szakaszában használhatók igényeidnek megfelelően. Ha bőröd túl száraz, érzékeny és irritált, a legjobb választás számodra univerzális kenőcsünk lesz, amelyet naponta több alkalommal is használhatsz. Sőt csomagolásának köszönhetően akár kis helyre is elfér, ezért a táskád állandó tartalma lehet. Így mindig veled lehet, ha bőrödnek azonnali hidratálásra lenne szüksége. Ha nagyobb test felületet szeretnél hidratálni a te bőrápoló krémed száraz bőrre a Ceralbin hidratáló testápoló lesz. A fürdőkrém pedig akkor lesz jó választás, ha időt szeretnél spórolni, hiszen már fürdés közben hidratálhatod bőröd.

 

Hogy melyik a Neked legmegfelelőbb bőrápoló krém száraz bőrre? Fedezd fel termékeinket webshopunkban és rendeld meg online vagy keresd a legközelebbi patikában!