Ceralbin page image

ARCÁPOLÁS SZÁRAZ BŐR

Az arcápolás száraz bőr esetén nem egyszerű, ellenben nagyon fontos, ugyanis nem csak esztétikai problémákhoz vezethet, ha elhanyagoljuk, hanem kellemetlen tünetekhez is. Mikre kell figyelni arcápolás közben, ha száraz a bőrünk, milyen termékeket érdemes használni? Mutatjuk!

Az arcápolás száraz bőr esetében elengedhetetlen

Az arcápolás száraz bőr esetében kiemelten fontos, minden bőrtípus esetében elengedhetetlen, de ha száraz a bőrünk, akkor még inkább kiemelten kell kezelni ezt a területet. A száraz bőr ugyanis nemcsak esztétikai problémákat tud okozni, ami talán az esetében a legszembetűnőbb, a legrosszabb, hanem számos más kellemetlen tünettel is járhat, ami megkeserítheti a mindennapjainkat, ilyen a viszketés, hámlás, apró sebek, sőt előrehaladottabb esetben, vérzés, fájdalom kialakulásra. Az arcápolás száraz bőr esetépen éppen azért fontos, hogy ezeket a kellemetlen tüneteket megelőzzük, csökkentsük, megszüntessük.

 

Milyen a jó arcápolás száraz bőr esetében?

Ha neked is száraz az arcbőröd, akkor bizonyára jól tudod, hogy mennyire fontos, a rendszeres arcápolás. Ha csak akkor avatkozol be, amikor a kellemetlen tünetek elkezdenek elhatalmasodni, akkor sokkal több idő kell, mire a bőr szerkezete újra vissza áll. Ezért javasolt egy rendszeres arcápolási rutint kialakítani. Arcápolás száraz bőr esetén nem lehetséges megfelelő hidratáció nélkül, mondhatni ez az egész folyamat kulcseleme. Ez segít abban, hogy a bőr táplált maradjon, a vízháztartás megfelelő szinten maradjon, a kellemetlen tünetek visszaszoruljanak, és az arcbőr újra ragyogjon.

 

Arcápolás száraz bőr esetén minőségi termékekkel

Ha a bőrünkről, azon belül is az arcbőrünkről van szó, akkor nagyon fontos, hogy magas minőségű termékeket használjunk. Olyan termékeket, amik nemcsak hatékonyak, hosszantartóak, hanem természetes összetevőket tartalmaznak. A Ceralbin termékcsalád termékeit kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy ezeknek a követelményeknek megfeleljenek. Hatékonyságukról a bennük található magas, gyógyszertári minőségű, természetes alapanyagok gondoskodnak, mint a méhviasz, gyapjúzsír, ricinusolaj, urea, mandulaolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, vagy éppen a levendula, és a kamillaolaj. Egyetlen termékünk sem tartalmaz mesterséges összetevőket, aromákat vagy színezéket, csupán olyan alapanyagokat, amik segítik megkötni a vizet, rugalmassá tenni az arcbőrt, így megóvni a bőrt a kiszáradástól.

 

Arcápolás száraz bőr esetén hatékonyan, a Ceralbin termékeivel

Ha arcápolás száraz bőr esetében, akkor a speciálisan erre a célra kifejlesztett Ceralbin termékcsalád több tagja is tökéletes választás. A Ceralbin univerzális kenőcs, a test minden területén használható, így az arcbőrre is kiváló választás. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, mentes minden mesterséges illóanyagtól, színezéktől, aromáktól, így kíméletes megoldást nyújt a száraz bőr ápolásához. Ha arcról van szó, akkor még a Ceralbin kamillás-vaníliás ajakbalzsamot szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, hiszen az arc bőrének szárazsága, sokszor az ajkak kiszáradásával is együtt jár.  Ez a természetes ajakápoló nemcsak hidratálja és ápolja ajkaid, de csillogást is ad nekik, kellemes illatáról pedig már ne is beszéljünk.