Ceralbin page image

BŐRÁPOLÓ KRÉM

Ha olyan bőrápoló krémet keres, amelyet univerzálisan használhat, akár a kezén vagy az arcán is, akkor a Ceralbin lesz a jó választás! Ez a magyar fejlesztésű bőrápoló krém kiváló összetevői miatt az egyik legjobb hidratáló és bőrregeneráló.

Sokan elvesznek a bőrápoló krémek rengetegében és nem tudnak választani, hogy bőrüknek melyik fajta termék lesz a legjobb. A Ceralbin gyógyszergyári alapanyagai miatt bárki számára megfelelő, aki bőrszárazsággal küzd. A természetes összetevők együttese nem csak segít enyhíti a bőrszárazságot, de a bőr ismét puha és selymessé válik használatával.

 

Az egyedi bőrápoló krém

Ugyan a piacon rengeteg termék közül választhatunk, sok esetben ezek a hidratáló és bőrápoló krémek vízbázisúak vagy olyan összetevőket tartalmaznak, amelyeket sokat használva bőrünkön csak akkor érünk el eredményt, ha folyamatosan igénybe vesszük. A Ceralbin nem ilyen. A megfelelő víz és lipid arányának köszönhetően már egy nagyon kis mennyiség használatával is tökéletesen képes hidratálni a bőrt.

 

Miket tartalmaz még ez a bőrápoló krém?

A Ceralbint úgy alkottuk meg, hogy nagy tisztaságú növényi olajokat tettünk bele, amelyek segítenek megnyugtatni és puhává, selymessé tenni a bőrt. Ilyen olaj például a ricinusolaj, ami segít rugalmassá tenni bőrét, és természetesen gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően a bőrirritációt is csökkenti. A riciniusolaj képes a bőr kollagén és elasztin termelését serkenteni, ami pedig a bőrhidratáltságát teszi lehetővé. Az olajok mellett a bőrápoló krém nagyrésze gyapjúzsírt tartalmaz, amely igazán kiváló bőrpuhító hatásáról ismert, ettől lesz állaga sűrű, illetve ezért elég belőle kevés mennyiség. A gyapjúzsír mellett a méhviasz bőrregeneráló hatása miatt lesz a bőrápoló krém teljes. A kenőcs ezen kívül napraforgó olajat is tartalmaz, amely magas omega zsírsavban és linolsavban, ez pedig jó hatással van a bőr regenerálódására.

 

Bőrápoló krém, ahogy elképzelted

A legnagyobb probléma a legtöbb hidratáló krémmel, hogy mivel vízalapúak, a hidegre vagy a száraz levegőre kiérve hatásuk épp az ellenkezőjére fordul. Tehát ugyanúgy kiszárítják bőrünket. A Ceralbin bőrápoló krémje ezzel szemben nem csak hidratálja a bőrt, de segít a bőrirritációban és megvédi a bőrt a további kiszáradástól akár a téli időszakban is. A gyapjúzsír és a méhviasz a bőr mélyebb rétegeibe behatolva teljesértékű hidratálásra képes.

 

A Ceralbin bőrápoló krém használata

Ez a bőrápoló krém a nap bármely szakaszában használható, amikor csak szükség van rá. Időjárástól és évszaktól függetlenül használhatjuk a bőrszárazság ellen. Használható akár mindennap, de egy nap többször is, attól függően, ki, milyen bőrszárazsággal küzd. A legjobb, hogy a praktikus tégelyt bárhova magunkkal vihetjük, hiszen elfér bármelyik táskában. Használata előtt ajánlott a terület megtisztítása, majd megszárítása, hogy a bőrápoló krém minél jobban kifejthesse hatását.

 

Szeretné kipróbálni ezt a rendkívüli bőrápoló krémet? Akkor rendelje meg webshopunkból még MA!