Ceralbin page image

BŐRÁPOLÓ UNIVERZÁLIS KRÉM

A bőrápoló univerzális krémjeink mindenkinek szólnak, de leginkább azoknak megfelelőek, akik szeretnék egy kis extra ápolással, gyengédséggel gondját viselni bőrüknek. Természetes összetevőkből álló, gyógyszertári minőségben készülő krémjeink száraz bőrre is tökéletes orvosságot nyújtanak. Akár gyermekek számára is megfelelőek, hiszen nem tartalmaznak olyan mesterséges alapanyagokat, amik irritációt, allergiás reakciókat okozhatnának.

Bőrápoló univerzális krém száraz bőr kezelésére

Amennyiben neked is száraz a bőröd, akkor bizonyára tisztában vagy vele, hogy ez mennyi kellemetlen tünettel jár együtt. A száraz bőr esztétikailag sem szép, ugyanis gyakran repedezett hámlik, piros. Biztosan te is tapasztaltad már, hogy a hámló bőr a ruhákon is nyomot tud hagyni, de ez még nem minden. A kiszáradt bőr szerkezete megváltozik, vízhiány lép fel, ez pedig viszketéshez, fájdalomhoz, apró sebek kialakulásához is vezet. Egy bőrápoló univerzális krém használata segítségével enyhíthető a baj, rendszeres használattal pedig megelőzhető a probléma. A Dr. Argay Márton PhD patikus, gyógyszerész által kifejlesztett Ceralbin termékcsalád minden terméke megfelel a száraz bőr kínzó tüneteinek enyhítésére. Erre a célra leginkább Bőrápoló univerzális kenőcsünket ajánljuk, ami zsíros állagának, és erős koncentrátumának köszönhetően a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva gyorsan és hatékonyan veszi fel a harcot száraz bőr ellen.

 

A leghatékonyabb bőrápoló univerzális krém

A Ceralbin leghatékonyabb bőrápoló univerzális krémje egy olyan olaj alapú emulziós kenőcs, amely köszönhetően a megfelelő víz és lipid aránynak biztosítani tudja a bőr hidratálásának, puhaságának, rugalmasságának a visszaállítását. Olyan természetes összetevők találhatóak benne, amik hidratáló, gyulladáscsökkentő hatásúak, és már rövid idő alatt segítenek csökkenteni a száraz bőr okozta kellemetlen tüneteket. Más, a drogériákban kapható, víz bázisú, laza szerkezetű krémekkel ellentétben ez egy sokkal sűrűbb, tömörebb kenőcs, amiből kisebb mennyiség is elég a látványos eredményekhez.

 

Milyen összetevőket tartalmaz a bőrápoló univerzális krém?

A bőrápoló univerzális krémünk rengeteg olyan természetes összetevőt tartalmaz, ami segíti a bőr egészséges szerkezetének helyreállítását. A kenőcs egyik fő alapanyaga a gyapjúzsír, ami hidratáló, és erős bőrpuhító hatásáról ismert, a bőr legmélyébe hatolva segíti a száraz bőr táplálását. Egy másik fő összetevő a méhviasz, ami nem véletlenül található meg a legtöbb hidratáló készítményben, erősen emolliens hatású. A bőrápoló univerzális krémbe természetesen értékes olajak is kerültek, amik segítenek puhává varázsolni a bőrt, a napraforgó olaj, és a ricinusolaj vitaminokkal látja el, kondicionálja a bőrt, valamint segíti a megfelelő nedvességtartam felállítását, és megőrzését. Végezetül pedig az omega zsírsav segíti a regenerálódást.

 

Hogyan használható a bőrápoló univerzális krém?

A Ceralbin univerzális hidratáló krém egyik előnye, hogy szinte bármikor alkalmazható, évszaktól és időjárástól függetlenül. Ráadásul nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, így tényleg bárki bármikor használhatja azt, akár férfiak és kisgyermekek is. Keresd a Ceralbin bőrápoló univerzális krémet ITT.