Ceralbin page image

VISZKETŐ SZÁRAZ BŐR

Viszkető száraz bőr? Kellemetlen érzés, és nem is olyan egyszerű tőle megszabadulni. Illetve csak akkor nem egyszerű, ha nem ismeri a Ceralbin viszkető száraz bőrre kifejlesztett készítményeit.

Mondj búcsút a viszkető száraz bőrnek!

A viszkető száraz bőr nemcsak esztétikailag okoz problémát, mondjuk ki: nem szép, hanem számos kellemetlen tünettel is párosulhat. A viszketés már önmagában is megkeserítheti az életünket, de akkor még nem beszéltünk az evvel járó hámlással, a kellemetlen bőrdarabokkal a ruhán, az apró sebekről, vérzésről, és az ennek következtében kialakuló fájdalomról. Megannyi kellemetlen tünet, ami egy jólmegválasztott készítménnyel szinte egy csettintéssel megszüntethető. A Ceralbin gyógyszertári minőségű termékei kifejezetten erre a célra lettek kifejlesztve dr. Argay Márton által. Megannyi olyan alapanyag található meg benne, amik segítik a bőr vízháztartásának visszaállítását, hidratálják és puhítják a bőrt, így már néhány használat után megszüntetheti a viszkető száraz bőr tüneteit, amennyiben azt a bőrszárazság okozza.

 

Mi lehet az oka a viszkető száraz bőrnek?

A viszkető száraz bőr nagyon kellemetlen, ezt mindenki tudja, de vajon mi okozhatja? A viszkető száraz bőr kialakulásának számtalan oka lehet, azonban ezek között a leggyakrabban előforduló a bőrszárazság. Előfordulhat, hogy valamilyen bőrirritáció vagy allergia okozza a kellemetlen tüneteket, de sajnos komolyabb bőrgyógyászati probléma is lehet a mögöttes ok, és sajnos nemcsak külső, hanem belső szervi bajok jele is lehet a viszkető száraz bőr. Vashiány, vérszegénység, pajzsmirigy rendellenesség, lisztérzékenység, daganat, de lehet pszichés probléma tünetei között is szerepel. Azonban nem kell megijedni, az esetek döntő többségében egyszerűen arról van szó, hogy egy kicsivel több ápolást igényel a bőr, viszont abban az esetben szakemberhez kell fordulni, ha az otthoni kezelés, krémezés hatására sem változik a helyzet 2 héten keresztül sem, illetve, ha elviselhetetlen a tünet, romlást okoz az életminőségben, alvászavar fordul elő miatta.

 

Hogyan lehet egyszerűen kezelni a viszkető száraz bőrt?

Amennyiben a bőr kiszáradása okozza a viszkető száraz bőr kellemetlen tüneteit, akkor a Ceralbin külön erre a célra kifejlesztett gyógyszerészeti minőségű, természetes anyagokból álló termékei nagyszerű megoldást jelentenek. A készítmények olyan csodálatos alapanyagok elegyei, amelyek mind-mind a bőrbe hatolva segítik annak szerkezetének helyreállítását, ápolják és értékes anyagokkal táplálják a bőrt, így kívülről-belülről megújítják.

 

Viszkető száraz bőr ellen a tökéletes készítmények

A Ceralbin magas minőségű készítményei kifejezetten viszkető száraz bőr kezelésére lettek kifejlesztve, a a bennük található olyan értékes anyagok, mint a gyapjúzsír, méhviasz, citrus illóolaj, kókuszolaj, mandulaolaj, levendula, ricinusolaj, kamilla, kakaóvaj, vagy az urea, min-mind a természet erejével ápolják a bőrt, és teszik puhává, miközben a viszkető száraz bőr valamennyi tünetétől megszabadítanak. Keresd termékeinket a kijelölt gyógyszertárakban vagy a webáruházunkban!