Ceralbin page image

ZUHANYZÁS KÖZBENI TESTÁPOLÓ

Zuhanyzás közbeni testápoló? Ez a puha bőr igazi titka! Ápold már fürdés közben is a bőröd, hogy valóban minden értékes összetevőt megkapjon, amire szüksége van. A Ceralbin zuhanyzás közbeni testápolónak a segítségével olyan puha lehet a bőröd, amiről eddig álmodni sem mertél!

Zuhanyzás közbeni testápoló kettős hatással: tusfürdő és testápoló egyben

A Ceralbin kifejlesztett egy nagyon hatékony kettős hatással rendelkező zuhanyzás közbeni testápoló készítményt, egy olyan fürdőkrémet, ami egyszerre tisztítja és ápolja a bőrt már a zuhany alatt vagy fürdés közben. A Ceralbin zuhanyzás közbeni testápolója gyengéden tisztítja bőrt, mindennapos használatra tökéletes, fürdéshez és zuhanyzáshoz egyaránt használható, így tökéletesen beleilleszthető a napi rutinba. Olyan összetevőket tartamaz ez a készítmény, ami megfelelő védelmet nyújt a bőrnek a zuhany alatt. Rengeteg pozitív vélemény és elégedett ügyfél bizonyítja, hogy milyen hatásos a készítmény.

 

Valóban hatásos a zuhanyzás közbeni testápoló?

„A fürdőkrémet és a testápolót használom a kislányomnál. Nagyon érzékeny bőre van, de ez a kombináció nagyon be vált nekünk!”
„Száraz bőrömön már 2 használat után érzem a pozitív változást.”

 

Ez csupán néhány vélemény elégedett vásárlóinktól. A visszajelzések alapján a zuhanyzás közbeni testápoló krémünk valóban hatásos, és egy olyan problémára jelent megoldást, amire nem sok más ismert termék képes. Nagyon ritka az olyan termék a boltok polcain, ami már a fürdés közben is táplál, így a legérzékenyebb bőrűeknek is kedvez, valamint nagyon praktikus, és a felgyorsult életvitelbe is beilleszthető.

 

Miért van szükség zuhanyzás közbeni testápolóra?

Sokan nem tudják, de alapvetően a fürdés nem kedvez a bőrnek. Az érzékeny bőrrel rendelkezőknek egyenesen oda kell figyelniük, hogy ne tartózkodjanak sokat magas hőmérsékletű vízben, és ne használjanak nem megfelelő összetételű szappant, tüsfürdőt, más kozmetikai készítményt a víz alatt, ugyanis ezek bőrirritáciőt, bőrszárazságot okozhatnak. A forró víz bizonyítottan szárítja a bőrt. Éppen ezért van hatalmas szükség arra, hogy már a víz alatt is megfelelően gondoskodj bőröd épségéről, hidratáltsásáról, amihez a Ceralbin zuhanyzás közbeni testápolója -ami egyszerre tisztít és hidratál- tökéletes választás.

 

Hogyan kell használni a zuhanyzás közbeni testápolót?

A zuhanyzás közbeni testápoló egy kicsit furcsának hangozhat elsőre, pedig ugyanúgy kell használni, mint bármely más tisztítót: egyenletesen fel kell kenni a bőrre, finoman eldolgozni, lemosni, és élvezni a csodás hatást. A Ceralbin zuhanyzás közbeni testápoló megannyi természetes alapanyag segítségével a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva táplálja és varázsolja ellenálhatatlanul puhává a bőrt, miközben alaposan tisztít is. A mandulaolaj, kókuszolaj, napraforgóolaj, és a levendula a legfőbb összetevők, amik segítenek csökkenteni a száraz bőr kellemetlen tüneteit, és visszaállítják a bőr tökéletes állapotát. A zuhanyzás közbeni testápoló nagyon praktikus, hiszen így nem kell hosszas perceket várnod fürdés utána a száradásra.

 

A puha bőr receptjét jelentő praktikus zuhanyzás közbeni testápolót IDE kattintva tudjátok beszerezni a webáruházunkból.